Oprydning i strikkehjørnet


Jeg fik strømperne som startede i august færdige og de synligste ender hæftet... De når næsten op til knæene og varmer fint når man holder til en hel formiddag i sofahjørnet i nattøj pg cardigan og ser podcast: by the lakeside med sandy og en nyopdagelse: tales from cuckoo land... Jeg forundres gang på gang over forskellighederne i vores liv. Det der er selvfølgeligt for mig i Danmark er fuldtidsarbejde og tilsvarende udfordringer med at få alle ender til at nå sammen. Og jeg værdsætter at mine børn nu selv kan gå eller cykle hjem fra skole. Og jeg er bekymret for hvordan jeg ville skulle kunne løse logistikken hvis Pernille ender med at gå til håndbold hvor de skal være flere gange om ugen og træne i weekender og køres vildt og voldsomt rundt.. Men det er jo nada ifht at hende fra cuckoo land bruger op til 4,5 time på "School run" altså kørsel med tre børn... OMG....en sådan selvopofrelse ville jeg slet ikke kunne præstere. Nå men tilbage til mine egne syslerier. Jeg rydder op i strikke opbevaringen. Så nu er dimser og dingenoter og løse strikkepinde lagt på plads.  Næste projekt som skal færdiggøres er prioriteret og hele 3 projekter som er mellem 1 og 6 år gamle kan trævles op. Det er helt rart at finde projekter som jeg stadig kan lide og næsten er færdige... Så er al strikketiden ikke helt spildt.
Solen skinner, pigerne er på weekend hos deres kusiner og min søster i Silkeborg pg i aften står den på biotur med manden i Århus. 
Så skønt med opladning efter en uge med 3 dage i det Sønderjyske og masser af km på E45. Mandag starter tidligt på hovedkontoret i København og næste torsdag foregår også derovre. Så er det godt at pigerne kun har en km hjem fra skole, en far der kan lave aftensmad ;-) og venner at være ved når ikke jeg er hausfrau ...men egentlig synes ret godt om mit job, de fleste dage ...

Fortsat god lørdag... 

Kommentarer

 1. 4,5 time om dagen...? For det lyder jo helt vildt. Det er nemlig skønt med store børn, der selv suser rundt på cykel.

  Hvor er det nogle utroligt smukke gulvvaser, du har ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu prøver jeg at svare igen... ser om det virker... for blogger driller mig pt..'
   ja jeg sætter i hvert fald stor pris på at mine piger bliver så dygtige som de er: i mandags da jeg endelig kom hjem kl 19.30 sad de med selvopvarmet lasagne og så tv- eftermiddagen havde været afbrudt af tur til hest- og til spring- på skift og de var stolte af at kunne klare sig- og jeg er stolt af at de er så selvhjulpne- og tør- selvfølgelig bakket op af alle mulige instruktioner på forhånd :-)

   Tak for kommentaren om mine vaser- har samlet diverse keramik i 15 år- men meget ar røget retur til gebrugsen igen :-) men de to her fra henholdsvis Knabstrup og W.Germany er så tilpas rolige i farverne- men med fin tekstur at de overlever :-) Elsker i øvrigt keramikkens udtryk- som minder lidt om det man kan med strikketøjet og sammensætningen af stof og farver- som jeg jo elsker at lege med..

   Slet

Send en kommentar