Journalist... Måske en måde at fokusere og afstresse

Jeg læste noget om strestyperbforleden..mig jeg passer ind i dem der har behov for at fokusere og nørde  og fordybe sig i noget for at afstresse og få ny energi... Og når jeg sidder og syr små lapper sammen så sker det... Og så kan jeg jo også godt lide at samle tankerne i mine notesbøger... Så jeg syede da lige et cover til en ny bullet journal... En med løsblade jeg kan kopiere og sætte ind og flytte rundt vil jeg prøve... Og her er lige et kig på de første par sider....  Og så en kop the i min nye kop fra disneyland Paris, hvor vi havde noge dejlige dage i det smukkeste vejr... Men nu er dagens journal øjeblik gået.. Og familielivet venter..  Så fokus flyttes  til lidt mere indadvendthed sysler.. ;-)Kommentarer

 1. Journalist... Hader som i elsker stavekontrollens rettelser... Og det er selvfølgelig de indadvendthed sysler jeg vender mig til , som i nu..... NU...;-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud :-) og ikke mindst lækkert med Disneyland koppen.
  I går aftes var vi til fællesspisning i en arbejdsgruppe, hvor vi over sommeren har haft rigtig travlt, og snakken faldt på, hvad vi havde gjort for at komme ned på jorden igen... og der gik det op for mig, at jeg havde strikket 2 store tørklæder/sjaler på utrolig kort tid, men for mig var det roen i sofaen med strikketøjet, som var afstresningsfaktoren. Så ja, det er ikke altid det virker for alle med at sidde og kigge ud i luften - nogle gange skal der aktivitet til, før hjernen kobler af. Og at du får et cover til en bulletjournal er jo helt perfekt :-)

  SvarSlet
 3. Journalist! LOL! Dumme stavekontrol, men jeg blev vildt nysgerrig.... Fed lille bog du har der, og skønt med andre, der OGSÅ elsker Disneyland!

  SvarSlet

Send en kommentar