De små spøgelser er her allerede

Sammen med alle de orange blade, skolefest, motionsløb og Halloween i djurs sommerland Tivoli og alle andre forlystelsessteder og en efterårsferie der starter om få timer er jeg klar til at hygge og nyde at vi har fri..

Måske ikke helt så afslappet som slik mund og skøre sten her... Men næsten ! 
God uge 42 til jer der måtte læse med her hvor indlæggene bliver færre og færre ;-) jeg siger til mig selv at de på et tidspukt bliver hyppigere... Men synes tiden suser for hastigt afsted med for mange gøremål og for lidt eftertænksomhed. Desværre ... Nå nu skal der lige arbejdes lidt og ordnes lidt andet og så skinner solen sikkert gevaldigt på os når vi når destination Disney længere syd på, på søndag... Og jeg tror det bliver så hyggeligt med piger på 9 og 10...
Kommentarer

 1. Ja du må skrive lidt oftere ;) De er da skønne spøgelserne. God uge 42, Disney lyder helt perfekt!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, her er flot og eventyrligt og høj musik og alt for hurtige ritchebaner til min krop ;-) men så kan man heldigvis holde en pause med benene oppe mens aftensmaden bliver klar. God uge 42 til dig og familien også:-)

   Slet
 2. Åh - skal I i Disneyland? Det er bare så hyggeligt! God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Christine her er overvældende flot og der er lige nogle Disney film jeg mangler i rækken for at være opdateret ;-)

   Slet

Send en kommentar