Gå videre til hovedindholdet

De små spøgelser er her allerede

Sammen med alle de orange blade, skolefest, motionsløb og Halloween i djurs sommerland Tivoli og alle andre forlystelsessteder og en efterårsferie der starter om få timer er jeg klar til at hygge og nyde at vi har fri..

Måske ikke helt så afslappet som slik mund og skøre sten her... Men næsten ! 
God uge 42 til jer der måtte læse med her hvor indlæggene bliver færre og færre ;-) jeg siger til mig selv at de på et tidspukt bliver hyppigere... Men synes tiden suser for hastigt afsted med for mange gøremål og for lidt eftertænksomhed. Desværre ... Nå nu skal der lige arbejdes lidt og ordnes lidt andet og så skinner solen sikkert gevaldigt på os når vi når destination Disney længere syd på, på søndag... Og jeg tror det bliver så hyggeligt med piger på 9 og 10...
Kommentarer

 1. Ja du må skrive lidt oftere ;) De er da skønne spøgelserne. God uge 42, Disney lyder helt perfekt!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, her er flot og eventyrligt og høj musik og alt for hurtige ritchebaner til min krop ;-) men så kan man heldigvis holde en pause med benene oppe mens aftensmaden bliver klar. God uge 42 til dig og familien også:-)

   Slet
 2. Åh - skal I i Disneyland? Det er bare så hyggeligt! God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Christine her er overvældende flot og der er lige nogle Disney film jeg mangler i rækken for at være opdateret ;-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)