on a friday..autum is here...

 
Hold da op den sommer fløj afsted- fik jeg så danset og sanset det der sker eller var jeg blot undervejs... jeg tvivler- men hvem gør ikke det... hvem nyder alt på vejen- hvem undgår sten i skoene og at det går op ad bakke?   Accepten af at hverdagene og timerne på job er med til at give goder og større nydelse senere ind imellem skal der også være plads til.. men det er ikke det samme som at fokus på at være til i nuet sagtens kan skærpes i alle de mange små valg vi tager undervejs...
 
og siden sidst er der røget strikketøj, sol og vand, jobstart og skolestart, og en halvtredsårsfødselsdag i fredeligt tempo over bord- i dag fylder min mor 80 år. For 15 år siden lå hun på sygehuset med en blodprop der endte med en hjerneblødning og jeg tænkte at noget af det der lå i selv at fylde 35 år var at ens forældre blev ældre- de er her heldigvis stadig- og undervejs har jeg selv fået en dejlig familie- ikke fordi jeg skønner nok på den hele tiden- men de har helt klart flyttet mit fokus væk fra min egen navle (og ønske om at finde den store mening med livet) og over til andres behov.... og med et lidt længere blik og syn på at der ikke er så meget tid til at kigge i navlen... der er tid til at leve- og det kan man gøre på mange måder- uden at fordømme andre- men tid til eftertanke skader aldrig :-)
 
God weekend!

Kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg Ellen Katrine og dejligt at du er her igen. Jeg kan så godt lide, når du gør dig tanker/tænker højt på skrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth- ja tankerne er her- de når bare ikke herind på bloggen så tit :-) og er rigtig glad for at du læser med :-)

   Slet
 2. Tak i lige måde! Tillykke med din mor. Dejligt, at hun hænger i, selv om hun var så syg. Spændende også, som ens syn på sig selv og på livet ændrer sig over årene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine- ja på samme måde som man(jeg ;-)) blive magelig og ikke synes det tyndeste liggeunderlag er nok til en hel sommerfere- så sker der jo også noget med ens fleksibilitet- been there done that- got the T-shirt effekten måske.. eller bare sur gammel mand output ;-).... afhængigt af lige ens humør måske også..

   Slet

Send en kommentar