Gå videre til hovedindholdet

on a friday..autum is here...

 
Hold da op den sommer fløj afsted- fik jeg så danset og sanset det der sker eller var jeg blot undervejs... jeg tvivler- men hvem gør ikke det... hvem nyder alt på vejen- hvem undgår sten i skoene og at det går op ad bakke?   Accepten af at hverdagene og timerne på job er med til at give goder og større nydelse senere ind imellem skal der også være plads til.. men det er ikke det samme som at fokus på at være til i nuet sagtens kan skærpes i alle de mange små valg vi tager undervejs...
 
og siden sidst er der røget strikketøj, sol og vand, jobstart og skolestart, og en halvtredsårsfødselsdag i fredeligt tempo over bord- i dag fylder min mor 80 år. For 15 år siden lå hun på sygehuset med en blodprop der endte med en hjerneblødning og jeg tænkte at noget af det der lå i selv at fylde 35 år var at ens forældre blev ældre- de er her heldigvis stadig- og undervejs har jeg selv fået en dejlig familie- ikke fordi jeg skønner nok på den hele tiden- men de har helt klart flyttet mit fokus væk fra min egen navle (og ønske om at finde den store mening med livet) og over til andres behov.... og med et lidt længere blik og syn på at der ikke er så meget tid til at kigge i navlen... der er tid til at leve- og det kan man gøre på mange måder- uden at fordømme andre- men tid til eftertanke skader aldrig :-)
 
God weekend!

Kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg Ellen Katrine og dejligt at du er her igen. Jeg kan så godt lide, når du gør dig tanker/tænker højt på skrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth- ja tankerne er her- de når bare ikke herind på bloggen så tit :-) og er rigtig glad for at du læser med :-)

   Slet
 2. Tak i lige måde! Tillykke med din mor. Dejligt, at hun hænger i, selv om hun var så syg. Spændende også, som ens syn på sig selv og på livet ændrer sig over årene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine- ja på samme måde som man(jeg ;-)) blive magelig og ikke synes det tyndeste liggeunderlag er nok til en hel sommerfere- så sker der jo også noget med ens fleksibilitet- been there done that- got the T-shirt effekten måske.. eller bare sur gammel mand output ;-).... afhængigt af lige ens humør måske også..

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)