Gå videre til hovedindholdet

Stopninger

Pernille bad mig stoppe hendes bukser som man stopper strømper... Ikke fordi strøpestopning står på programmet ofte. Men fornylig reparerede jeg hendes yndlingsstrømper med dyr på... Og det viste hun stolt frem til blandet andet matematiklæreren :-)  og nu synes hun altså at det kan se smart ud med stopningers af hullerne i en anden farve. Det er ok, for jeg byttede med at hun støvsuges imens... Det er nemlig min tjans her en lørdag formiddag med familierengøring af hele hytten... Den trænger... Men nu dufter her dejligt af vinduespuds.
Kommentarer

  1. Svar
    1. Tak Christine :-) jeg sad også og tænkte at det der japanske broderi må være vejen frem på bukseknæ.... Og så er det rart ikke bare at smide tøjet ud når det stadig passer... God lørdag til dig !

      Slet
  2. Hvor er det fint - godt at der stadig er nogen, der kan kunsten at stoppe ...

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)