Duft og farve og varme

Bare tæer på algebegroede fliser med mos og spirende ukrudt i fugerne... Duftede blomster der tiltrækker insekter.... Og fuglefløjt og katten der lurer.. Ungerne har begge overnattet hos venner og morgenkaffe med ekstra lækker juice og bløde æg er netop taget af bordet... Vi har ting at gøre, ting vi gerne vil nå.  Og jeg browser lidt på nettet efter en ledig swimmingpool med sol til en uge af sommerferien... 

Her har været lidt stille i de sidste uger... Og jeg har skrevet indlæg i hovedet om at lige pludselig når tingene sker så står jeg som primær kontaktperson for min søster på skadestuen... Hvor er vores netværk sårbare og når ens forældre bliver gamle og søsteren skilt (efter 30 år) og børnene er ved manden ja så er hullerne i nettet ikke så finmaskede som man forestiller sig.. Hun har det godt nu men må ikke køre bil et stykke tid, så det er en udfordring når det tager 7 kvarter at komme 40 km på job...   Men solen skinner, mælkebøtternes danser og vi har weekend...  I ønskes en god en af slagsen... Jeg skal i hvertfald fylde rare ting i den i et tilpas langsomt tempo og med viden om at den kommende uge bliver kort ;-)


Kommentarer

 1. Jeg har også tænkt på det på det sidste, at der rykkes rundt på familiestrukturen. Mine forældre har altid drønet rundt og været dem, der tog rigtig meget fra, både med børnebørn og praktiske ting kunne man regne med dem. Men de er bare for gamle, slidte og syge nu. De har gjort deres! Mærkeligt når "familie-epoker" slutter.
  Men fantastisk forårsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan ikke rigtig forstå at tiden bare flyver :-)

   Slet

Send en kommentar