tålmodighed er en dyd- og lignende ordsprog

jeg ved det- jeg ved det godt... men tålmodighed er bare ikke mit mellemnavn- og doven kan jeg også være- måtte le i dag da jeg så den ene af damerne i den første podcast fra grocery girls/ sisters ? tale om at hun nogle dage går med hue hele dagen fordi hun er for doven til at sætte sit hår.. jeg tænkte- det er da det jeg skal til- bortset fra at jeg er indendørs- og de må jo nu efter 13 år havde vænnet sig til mit hår og at det ikke bliver fønnet- men kun redt og vokset "på plads".. nå det var et sidespring.. jeg kom fra det med ordsprog.... her til formiddag har jeg bidt mig i tungen måske 3 gange samtig med at jeg har tænkt- hold kæft ved du ikke det... ups Ellen- sikken en udstråling de tanker nok medfører ....  og jeg måtte sige til mig selv der findes ikke dumme spørgsmål kun dumme svar.. men for hede hule "bip"- når nogen har taget sig en længere varende teknisk uddannelse så er der skisme ting man godt kan forvente de ved noget om- især indenfor faget...  I know... I know- stop det der...kloge Åge-  jeg lader min kollega svare- han elsker at forklare verdens sammenhæng for de yngre kvinder så den arbejdsfordeling er på plads... og jeg fokuserer på min "butik" og henter en kop kaffe... og drømmer om at strikke et par sokker af det her garn.... jeg må ind på lageret og lede efter passende farve til tå, hæl og rib.. måske der så er nok til et lille par til mig selv ? 50 gr fra Mayflower festival- som er ved at udgå..
hm.. I får lige lidt flere "ordsprog/ vendinger" nu jeg er i gang:
"Skomager bliv ved din læst... "
" Jeg er så træt som et 7 etagers alderdomshjem"
"Hvad forstand har bønder på agurkesalat"
"jeg er så tørstig at jeg kunne patte en mus"
"lad vær at pudse vinduer når høsten skal i hus" agtigt...
"Rom blev ikke bygget på en dag"- der er i øvrigt mange veje til Rom :-)   og sådan kan man vist blive ved....

Kommentarer

 1. Hahahahahaha, patte en mus?! Really?!
  Jeg går gerne med kasket/hue på fridage - fordi jeg ikke gider tjekke frisuren. Og i hverdagene er det også bare noget med at frisere og lade det falde den vej det nu vil.
  Sjovt med det der ... nogen ved noget og andre noget andet. Jeg har en kollega (56 år) som ikke kendte "A'mar Halshug". Var meget overrasket. Endte med at google udtrykket for at forklare betydningen, og så lærte jeg også hvorfor man siger sådan :-)
  Elsker garnet. Lækre farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Amager var ikke et rart sted at ende sine dage.... Kasket ser jo smart ud ...

   Slet
 2. Tak for alle de gode ordsprog :-D 'Jeg er så træt som et 7 etagers alderdomshjem' - den har jeg aldrig hørt, men den vil jeg helt sikkert bruge fra nu af. Enormt flot garn du har fundet - smukke, smukke farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kunne slet ikke stå for det ene lille nøgle garn til kun 15 kr...

   Slet

Send en kommentar