Stringback første version

Tasken her kan stå selv uden noget i... Hvilket er fint når man strikker med garn der skal blive liggende et sted... Den kan rummet et stort cone i bunden og strikketøj øverst... Og hvis det bare ligger og rumler rundt er der plads til to almindelige cones, men så står posen ikke stabilt længere... Som på det nedeste foto.
Jeg glemte at lave en lomme til opskrifter... Og tænker at hvis man skal have sak og lignede med så må det puttes i en lille separat pung..

Men siden jeg klippede har jeg glemt målene på stoffet og jeg skal lige overveje om der skal en hank på som ikke er snoretrækket... Det synes jeg måske er pænere.. Men stadig snore som lukkemekanisme...  Jeg må hellere få tegnet en skabelon så den bliver hurtigere at sy næste gang...
Kommentarer

 1. Allerførst tillykke med Pernille i søndags :-)
  Alt for længe siden jeg har været forbi og kigge, men nogle virkelig dejlige billeder og indlæg at komme tilbage til.
  Lækker stringback du har fået lavet - den er jeg noget vild med :-)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin, den taske. Jeg har overvejet at sy små poser/tasker til mit strikketøj for at holde lidt styr på alle de projekter jeg har kørende, og en model à la din, ku' være meget smart til den slags!

  SvarSlet
 3. Tak ketty, hun havde en fin dag, og ja kender godt det med at læse en del indlæg bagud hos bloggere.. Men vel også ok at tage det i sit eget tempo tænker jeg... Og jeg tager posen med næste gang vi ses... Skal lige tegne mønsteret færdigt.. Der er også kommet hank på, så man kan bære den uden at det er i snoretrækket... Så ligner det ikke en gymnastikpose... Takker Christine... Poser kan man aldrig få nok af ;-)... Og den overvejelse har jeg også malin, måske er min undskyldning med at skulle sy/ udvikle den perfekte taske bare et overspringshandling for ikke at rydde ud i mine mange ufærdige strikkeprojekter... Men når jeg ser podcast på youtube fra bythelakeside bliver jeg voldsomt inspireret til at få orden mine projekter... Lige nu hænger en del på en knagerække i poser og andre ligger bare løst i en stor vaskekurven med låg... Men oprydning og flytning til fine projekttasker er vist blevet et mål for mig her i den nærmere fremtid....

  SvarSlet

Send en kommentar