strikkediagrammer og hvad deraf følger.. og det der kom før...

Jeg brugte en del af aftenen i går på aliexpress... jeg skulle bare finde nogle små lobster clasps også kaldet karabinhager...til at lave Progress markers til mit strikketøj af... altså med de glasperler jeg håber at få af min søster- i bytte for den lille bag med stykket af de broderede fugle fra forrige indlæg....  nå men jeg har ikke rigtig besøgt ali Express før og jeg endte med ikke at få bestilt noget fordi jeg jo lige skulle se alle varerne i den her ene butik.. og der var gået flere timer og så skulle jeg i seng..  nå men inspireret af hvor billigt og hvor meget man får for pengene tænkte jeg lige at den der notes bog til at tegne farvede mønstre på til at designe mit eget drømme "yoke" mønster da måtte kunne findes billigere i "china"- men jeg fandt noget andet... nemlig denne side med gratis print af diverse diagrammer- af ALLE mulige slags... også sider til at tegne tegneserier i, ugeplaner, regnskabsbøger og alt muligt mellem himmel og jord... og altså også en "knitting graph".. så på den måde kan jeg jo bare lave min egen notesbog..  og ellers kan jeg jo bestille en på amazon til 6-7 dollars  Opdatering: skema over maskeantal til mønsterstrik
 
eller bestille en særlig fin en hos Fringe supply Co. til det dobbelte..  med risiko for at komme til at købe mere af deres fine sager, bare fordi man kan.. og de har fine ting.. nå jeg nøjes med at følge bloggen og se på varerne via skærmen.. og nøjes med at printe et par sider- for når det kommer til stykket ende jeg nok med ikke at komme ret langt med de der mønstre...
 
 
nå tilbage til maskemarkørerne... har du en særlig type du foretrækker?
Jeg bruger rigtig ofte blot at sætte et par perler på en kraftig snor og så er det fint for mig- men jeg kan sagtens føle glæden i at have  et par særlige markører- som en engel( som desværre nok er landet i støvsugeren) eller andet der er hyggeligt at nå rundt til når omgang er slut eller lignende.. men hvis min søster vil lave håndlavede perler til dette brug så fortjener de helt klart en kærlig behandling med en ordentlig kvalitet lille karabinhage så de kan sidde og markere strikketøjets fremdrift siden sidst... eller noget  :-)   ja ja måske lidt nørdet for ikke strikke folk... :-)
  
 
 

Kommentarer

 1. De bedste rækkemarkører jeg har er lavet med en ørebøjle for oven. De er nemmere at bruge end karabinhagerne og de dur i alle tykkelser garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for input Anette, dem skal jeg lige lede efter... Når jeg har brugt de der katabiner synes jeg nemt det bliver noget makværk at flytte rundt med... Men ørebøjler kan de lukkes så de ikke falder ud?

   Slet
  2. Prøv at Google " Bricure " . Så kan du se hvad jeg mener.

   Slet

Send en kommentar