Små projekt bags


Nu har jeg fået ialt 3 små bags færdige hvor stykkerne af de gamle broderedes klokkestrenge er indarbejdede... Det tager selvfølgelig længere tid at lave en lille pung med patchwork end i et helt stykke stof, men det er hyggeligt at sidde med og lege med stof og farver. Min svigerindens har spurgt om jeg ikke lige syer nogen til noget outletsalg hun laver hvert halve år...  Ah... Hvad skulle prisen så være... Plus jeg vil hellerebruge dem til nogle der "sætter"pris på håndværk istedet for "så billigt som muligt".. Ja ja indtil videre går det fint med at starte et nyt hækle/strikketøj op og selv fylde i dem :-)Kommentarer

 1. De er virkelig fine, Ellen K. Og de er slet, slet ikke outlet-varer. Siger det bare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg kan tydeligt se at nr tre er mere lige i kanterne end nr et... Måske er det træning eller mindre træthed der gør det :-) hvis der skal laves outlet bliver det vist uden lynlås og uden patchwork... Iøvrigt tak for rosen, dejligt at andre end mig selv synes de er fine ;-) manden min kan ikke rigtig beundre de der ting i ret laang tid af gangen ;-)

   Slet
 2. De er bare så smukke! Jeg er helt enig - bestemt ikke outlet varer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Mette- min søster fik en af dem- den fineste- og jeg fik hende lokket til at lave perler af glas til maskemarkører... så en ganske god deal er jeg sikker på :-)

   Slet
 3. Ej, hvor er de virkelig fine. Sikke en god idé at bruge broderier på den måde.
  Istemmer koret: Ikke outlet! :)

  SvarSlet

Send en kommentar