hawaii- på terrassen

i mandags da jeg kom hjem fra arbejde var det jo så skønt et vejr.. så selv om klokken var 18- grundet indkøb efter Josefine skulle hentes til spring (sidste gang i denne sæson- og opvisningen misser vi "desværre" grundet 18 års fødselsdag på lørdag) - og Pernille stadig var til ridning-

så nåede jeg en tur ud på terrassen- efter at have kastet en færdiglasagne i ovnen- og hive en bøtte spidskålsalat frem.
Og vejret var jo lige præcis klar til at tage en øl med derud... en jeg havde fundet i netto til nedsat pris- 10 kr? 
men med den flotteste etiket på...  nemlig den her med rav, porse og havtorn- den smagte dejligt og indbyder klart til indkøb af flere- jeg vil næsten kalde det guld for humøret- eller var det blot vejret?
måske man også skal prøve den blå med birk, fyr og gran... har du en favoritdrik på terrassen? Min plejer at være kaffe ;-)

Kommentarer

  1. Det er godt nok nogle fine øl, og det lyder som en hyggelig aften - trods alt. Må vist lige kigge efter i min Netto også!

    SvarSlet
    Svar
    1. hø hø... aften og aften- inden maden nåede jeg at drikke øllen, se på trampolinopvisning og få en snakke/krammer af min søde nabo Lea :-) så det var en dejlig øl..

      Slet

Send en kommentar