Gå videre til hovedindholdet

Uge 7 synger på sidste vers


En pladefuld kanelsnegle til et bordfuld piger... Søndags hygge helt improviseret... Bliver ikke bedre..

Kommentarer

 1. Åh hvor mega hyggeligt. Dejlig afslutning på en vinterferie. Håber I har nydt den hele ugen igennem :-)

  SvarSlet
 2. Åh, det lyder som en fantastisk afslutning på en ferie! Vores vinterferie starter først i morgen, men vi har desværre ikke flere feriedage at tage af, så drengene må holde ferie uden os. Det lyder ikke til, det synes det er så slemt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. æv æv- når alt ferien er brugt op... men bare der er andre gode ting ungerne kan tage sig til så overlever de nok :_)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)