Stringback in the making


Projektposer, punge, tasker... Jeg elsker dem, og især at sætte fede stoffer sammen så de bliver rigtig fine... 

Lige nu har jeg en stringback undervejs, en hvor der mindst kan stå en stor cone i bunden og et strikketøj kan ligge ovenpå... Der skal lommer på, udenpå og nok også lidt indeni... Nu får jeg se hvad der sker.... Men efter at jeg hos "slagt en hellig ko" så en anbefaling af podcasts fra "by the Lake" og har set med der lidt tid er jeg nu helt overbevist om at jeg skal have mere gang i at sy med nogle af de stoffer der ligger og lagrer på hylden ;-)


Kommentarer

 1. Og hvordan er det nu lige man regner omkreds af en cirkel når man har diameter... Godt man har google...

  SvarSlet
 2. Hm, ja jeg må melde pas. Har sørget for at få produceret børn, der kan det der matematik :-) Glæder mig til at se posen/tasken :-)

  SvarSlet
 3. Hø hø, diameter 21 cm bliver til 66 cm i omkreds... Noget med pi.... Og så må jeg hellere få syet den færdig lige om lidt.... Ps... Du skal næsten se podcast på youtube med grocery girls's... Næsten som at være i strikkeklub.... ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke rigtig kommet igang med podcast, men jeg er helt tosset med at se sy- og strikkeinstruktioner på youtube, så jeg må da hellere komme igang med podcasts også :-) Regner da med at se stringback'en på mandag :-)

  SvarSlet

Send en kommentar