så er julen kommet tæt på


ja altså ikke sådan at jeg føler mig lige så nedkørt som Nicolas og Rudolf her.. nej bare at jeg er så klar til at holde juleferie og få slappet af og fixet de sidste pakker og sådan..
men inden det sker så er der et par dages arbejde tilbage- og jeg ved udmærket hvad jeg skal lave i uge 1 på job... det jeg ikke bliver færdig med på onsdag ;-) men fedt at vide at der er arbejde nok så der også er løn på kontoen i det nye år ikk ?

og så får i lige en lille julesang:

apropos aktiviteter nok i det nye år...
garn... det er der altså rigeligt af i mine skabe... der skal ryddes op og dannes overblik i ferien.. og manden min og jeg har lovet også at rydde op i andre af vores gemmer... det seneste halve år har øget beholdningen af sager på lager.. søsters flytning og svigerforældrenes og så er der også vores egne sager som jeg ikke synes vi minimerer selv om jeg jævnligt afleverer noget i genbrug... men i går fik vi lige 4-5 poser og en sæk fra svigerinden med tøj og legesager.. så jeg er selv ude om det ikk....
så juleønsket er at vi ikke mangler noget- blot trænger til en udsortering ;-)

PS: Ved nogen af jer om Gary Larsson som har tegnet foroven stadig laver kalendre (Far out) eller lignende... jeg havde en for 15 år siden med en ny tegning pr dag- og det var så hyggeligt at dele vittighederne med en kollega med samme humor...

Kommentarer

 1. Kender desværre ikke noget til om Gary Larsson stadigvæk laver kalendere,men kender bestemt det med at der er behov for at få kigget gemmerne efter og få sorteret ud i tingene;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja- og jeg forstår ikke hvordan alle de ting hober sig op ;-)

   Slet
 2. Har heller ikke styr på ham Larsson, men elsker denne dejlige julesang ;) Tak ❤️

  SvarSlet

Send en kommentar