mellem jul og et nytår!

Hold da op- så blev det næsten hverdag igen ovenpå nogle hyggelige dage med juleaften med familie og venner- vi var 12 i alt her hos os- og havde en dejlig aften- heldigvis kom min mor med and og ris ala mande, min søster med flæskesteg og en veninde med småkager. så det der fyldte mest var juletræets pyntning, rengøring og almindelige indkøb og klargøring- hentning  og bringning på plejehjem og ved tog.

1. juledag nåede jeg også i kirke: præstens anekdote om den ældre dame (præst måske ) der bor på Nørrebro i København og nyder udsigten til trætoppene og dyrelivet på den nærliggende kirkegård- men som blev ødelagt af metroebyggeriet. Besøgende spurgte hende om ikke det var ærgerligt at have mistet udsigten- Nej- for hun skulle bare lige læne sig lidt frem så så hun nogle andre træer- også med egerne og fugle i...  Så budskabet : "Læn Dem endelig ud" og du får øje på det positive og noget andet godt- i stedet for at fokusere på det negative- og de mange oplevelser og fortællinger fra verden med dårligdomme osv- Præsten her bad os fokusere på at der også er gode ting til- blot vi kigger efter dem..

Med de ord i baghovedet og forsøg på at fokusere på positiv energi vil jeg gå 2017 i møde. 2017 fylder jeg 50 år-  jeg har ikke lyst til stor fest- men vil gerne på tur med min familie- så det håber jeg vi får planlagt. 2017 skal også bruges til at søge arbejdsglæde og ny energi i mit job.
Her i slutningen af 2016 er jeg blevet opfordret til at søge et par nye jobs indenfor min branche- samtalerne om dette og med HR-konsulenten osv har givet stof til eftertanke.  Vil jeg skifte og bare få mere af det jeg har- eller vil jeg blive og bruge energi på mig selv og øge min arbejdsglæde i det job jeg har- hvor der trods "skidt" på forruden og gamle "brune" sager er en masse positive elementer...

min chef har givet mig lov til noget personlig udviklings kursus.. så jeg må på udkig efter noget der passer..

Med det i tankerne går jeg ind i 2017- og der er selvfølgelig en masse andre tanker om pigerne og deres skole osv- men det kommer ikke lige med i dag..

Godt nytår derude :-)

Kommentarer

  1. SIkke en skøn anekdote med at læne sig lidt ud. Vild med det. Og dejlige tanker du gør dig om 2017. 50 år, Ellen?! Det forstår jeg slet ikke - hvornår blev du lige slut 40'erne? Jeg kan ikke følge med. Godt nytår til dig og dine ❤️
    /ks

    SvarSlet
  2. Det lyder som en dejlig jul! Sikke nogle store spekulationer for 2017. Håber, det bliver et godt år. Rigtig godt nytår!

    SvarSlet

Send en kommentar