Strikke inspiration

Efter en hyggelig strikkedag igår med snak og en enkelt kort luftetur til vandet blev jeg så inspireret af Jeannetts opstart på Stephen West sjal med kyndig hjælp fra Ketty og velmenende kommentarer fra alle øvrige omkring bordet at jeg nu lige måtte gå igang med dette sjal fra nakken og ned... og mens jeg sidder og tænker at rækkerne hurtigt bliver lange kommer behovet for en lille ny strikkepose... så en overspringshandling til overspringsstrikket blev denne lille flade taske... her på falderebet af en dejlig efterårsferie.
 
 Så må vi se om det bliver sjal eller dip dyr sweater der først når enden.... og nu hvor jeg linker til den rigtige opskrift- kan jeg se at jeg ikke følger opskriften- men det må jeg så bare gøre næste gang :-)

Kommentarer

 1. Hvilken model af Stephen er du kastet dig over? Der er altid behov for en ny strikkepose {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lona- jeg tror det er Boneyard :-) men fulgte kun med fra sidelinjen- så den her version bliver ikke helt rigtig :-)

   Slet
 2. Jeg har pillet min version op igen, kunne mærke, at det blev for kedeligt kun i ensfarvet garn, så jeg har været i gemmerne og finde noget med et farveforløb i.
  Du mangler da ikke ret meget på din dip-dye sweater, så mon ikke den bliver færdig først ;-)
  Og tusind tak for sidst, det var virkelig hyggeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Syntes da ellers dit garn var så fint- men jeg har også trevlet op og følger nu opskriften lidt tættere :-) og selv tak!

   Slet
 3. Det er vel et spørgsmål om, hvor koldt det bliver, hvilket der først bliver færdigt? Det ser spændende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kunne du måske have ret i :-) men lige nu et det sjalet der fylder mindst i tasken...

   Slet

Send en kommentar