at være blå eller gul


På mit job blev vi på et tidspunkt testet ifht vores tankestile  ... jeg er blå, med noget gul og mindre grøn end jeg troede (måske derfor jeg hader kalenderræs med manden :-) ) og mest rød når jeg bliver presset..  så måske derfor jeg ikke fatter når en forholdsvis ny kollega (men ikke så ung kollega) bare smider procedurer og forretningsgange i skraldespanden som kommer fra chefen fordi det er tørt og hun ikke kan forstå hvad det handler om.. gaaaa- vi har sgu arbejdet i 100 år med at få det nedfældet så korrekt som muligt og det er pissekedeligt og træls og handler om udbedring af mangler... I ved dem der som byggerier altid lider af... og nu tænker jeg... hun er gul... altså kreativ - som i arkitekt- så det forklarer alt.....

Kommentarer

  1. Jeg kom altså sådan til at smile af dit indlæg :) Vi har også været igennem farvetesten engang for nogle år siden. Jeg var BLÅ...husker ikke lige resten; altså hvad jeg scorede næsthøjest på etc.

    SvarSlet
    Svar
    1. ja hvis man kan bruge det til på enklere vis at omgås andre mennesker så synes jeg det er fint at kassedele folk- men nogle dage er vi nok alle bare mere lilla end andre dage :-)

      Slet

Send en kommentar