Det skramler

Og det rumsterer derude på marken. Høstmaskinerne er i gang. Det dufter af Høst og indtil duggen falder arbejdes der. Det sidder så dybt i mig fra min opvækst at jeg for altid vil mindes hvordan min far og alle dem der hjalp og samarbejdede omkring at få høsten ind arbejde læ ge de dage hvor der var høstvejr, som nu. Det er også badevejr, pigerne fik et koldt dyp i Fussingø sø inden sengetid. Ikke planlagt men impulsivt, fordi vejret er til det og der ikke er langt derud. Jeg så til.... Morgernerne er også smukke for tiden, og jeg suger god energi i naturen for der er travlt her. Stuvende fuldt i kalenderen på job og mere end rigeligt på familiefronten weekend efter weekend. Fætter og kusinefest, flytning af syg og gammel svigerfamilie til beskyttet bolig, hvor pigerne hygger med kusinen, 80 års fødselsdag, en skilsmisse tæt på i familien, uro og bekymringer for en veninde og et guldbryllup i horisonten. Nå ja... Så har vi faktisk også købt et sommerhus ved Boeslum Strand. 1.8 overtog vi... Jeg har malet lidt af det... 2 ud af 91 m2.... Resten kommer når alt med familien er fixet.... Mu ha ha... Der er så smukt med lyng og hav derude... Så jeg har rigelig med lus i skindpelsen pt... Gode ting som luner når de mindre gode snupper lidt af dagen...Og priviligeret at være begavet med en dejlig mand og sunde børn... Tak...

Kommentarer

 1. Husk at trække vejret helt ned i maven, og puste langsomt ud... sikke en masse der sker omkring dig, det lyder da helt vildt.

  Du ved, hvor du kan finde mig, hvis du trænger til lidt tid udenfor alt det...

  Og så et kæmpe stort tillykke med sommerhuset :-D det er da godt nok fedt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rådet Ketty, bare jeg er opmærksom på pauserne så går det nok. Og får min nattesøvn... Den betyder bare meget.

   Slet
 2. Boeslum Strand er min yndlings badestrand i HELE verden! Wow! Tillykke med det.
  Og med alle de dejlige duftminder, spontane oplevelser og nydning. Er sikker på at alt det andet også ender godt. Men pyha det kan tage lidt energi mens det står på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os også vildt til at udforske og nyde området derude. Og finde fine runde sten ved stranden:-) for det er et dejligt sted med så meget fred og ro.

   Slet

Send en kommentar