Aften på Mallorca

Her fra terrassen er der fredeligt og kig ud over markerne og lidt Middelhav i det fjerne sammen med hundeglam fra nær og fjern (sikkert vagthunde bag diverse smedejerns porte og hegn). Rødvinsglasset er tomt og strikketøjet venter. I dag har vi fået en is og kigget på kæmpe lystbåde i portocolom og nydt at feriestedet Vi bor på er roligt og fredeligt uden mange andre end dem der bor i de 14 lejligheder her (og så er lørdag vist skiftedag). 
Igår var vi ved stranden "trenc"og få salt i øjnene sammen med vildt mange andre badegæster og kørte forbi et salt indvindingssted efter at vi havde fået paella med alt fra havet til frokost. Hold da op man kan køre længe på sådan en solid risret... Og at kunne stege et spejlæg og undgå friture bliver en hel fornøjelse..
Og det kan vi heldigvis styre helt som vi lyster her hvor der er et passende mindre køkken i lejligheden. Og så kan man jo bruge pengene på rødvin i stedet :-)


Kommentarer

  1. Ih hvor I hygger og nyder. Fantastisk. Og ja, I bestemmer selv tempo og hvad og hvordan. Skøn måde at feriere på. Lige noget for mig ;-) *suk*

    SvarSlet
  2. Hold op, hvor ser det bare dejligt ud! Herligt med sådan en ferie.

    SvarSlet
  3. Ja tak, og så er den poolagtige del af ferien allerede slut, men det er nu også rart at komme hjem og håbe på at få ordnet lidt af det der hænger herhjemme, samtidig med at der stadig er et par ugers frihed tilbage, med mulighed for uplanlagte ture ud i det danske sommerland..

    SvarSlet

Send en kommentar