Gå videre til hovedindholdet

Husk at tjekke en gang om måneden

Blev lige mindet om at man skal huske at tjekke sine bryster en gang om måneden for knuder, ømheder og andre forandringer. Min moster Inger på 75 bliver opereret i dag og for 4 uger siden vidste hun ikke hun var syg. Jeg håber det bedste også at få hende at se til mine forældres guldbryllup til oktober.

Og så får I lige et par tøsefotos der viser hvordan starten på en ferie nydes med isspisning i yoga positur og hundeluftning.

Om en uge har jeg ferie... Jeg trænger, mit hovede er træt og fyldt op. Ferie kom bare an!

Kommentarer

 1. Vigtigt at tjekke - endnu vigtigere at handle på det, hvis der er noget ;-)
  Skønne fotos. Meget, meget mærkelig måde at spise is på.

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen- når man nu kan så skal det vel prøves--- længe siden jeg har kunne må jeg indrømme ;-)

   Slet
 2. Haha, åh, meget alternativ is-holderi - men så fryser man da ikke fingrene :p

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. jep- måske det var derfor-- det fik jeg ikke svar på.. spurgte heller ikke :-)

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)