heldig...

 
 
hold da kaje - en byrde er lige faldet fra min skulder eller noget- de sidste par dage har jeg siddet og fedtet med en længere rapport på jobbet- med indscannede fotos, tegninger i og tekstfelter- pile og alt hvad den kan trække med redigering i kolonner osv.. jeg er så godt som færdig- printer- oig vil så sende materialet til dem der skal læse det inden et møde i næste uge.. og det lykkes mig at gemme en gammel version oveni i den nye- har jeg troet siden kl. 16.11 i eftermiddag hvor jeg ringede til IT-afdelingens telefonsvarer for HILFE... ja hvad tror I selv- hvis man gemmer et Word dokument oven i et andet og klikker ja til det... hvor stor chance er der så for at det kan genskabes?
 
Så nu her - diverse familiære aktiviteter senere bider jeg i det sure æble og går igang- for jeg har jo heldigvis mit print- som så er ræderligt fordi jeg ikke pdf'ede det inden jeg printede... og det landede også på forkert logopapir- så jeg kunne ikke engang bare bruge det..
 
Men JUHUU- da jeg efter lidt klikken skal til at rette i dokumentet ligger det lige såå fint her alligevel.. måske bare fordi jeg nu havde bedre tid og havde spist en stor portion med jordbær, blåbær og vaniliemælk.. 
Lucky me--- nu kan jeg kaste mig i divanen, strikke og se en krimi... og håbe ungerne ikke kommer og forstyrrer.
 
Apropos strik.. så strikkr jeg zig zag top fra isager for tiden... ikke i originalgarn- men det er noget lyseblåt fra garnudsalg... jeg synes måske bare ikke jeg når så meget... måske fordi her er så rigeligt andet at tage sig til... burde jeg svinge vandkanden i haven istedet... nej ikke nu!

Kommentarer

  1. Pyha. Det var sandelig en lettelse, at rapporten alligevel var som den skulle være. Hep til det!
    Sød top. Håber du nåede lidt. Herhjemme fik jeg rent faktisk vandet haven i aftes. Hvad skete der lige for det?! ;-) Ha' en dejlig fredag, Ellen K.

    SvarSlet

Send en kommentar