Gå videre til hovedindholdet

Pause i skyggen


Benene er oppe, der er pause.. for idag er der indsamling for Sos børnebyerne og jeg nupper ruten i vores kvarter. Mange er ikke hjemme, selvfølgelig er de ude og nyde det gode vejr og for mig er det selvfølgelig også en bonus at gå i solskin. 
Pigerne er på kusinevisit i Fjellerup i sommerhus og hvis jeg ikke havde været ude at samle ind ville jeg skulle grave løg og planter ned i haven, for dem der står og venter har det hårdt i solen. Nå det nåes nok...

Nu vil jeg tage en slapper..

Fridagene er iøvrigt blevet brugt på trampolin, fødselsdag hos morfar, lidt arbejde og for Pernilles vedkommende hårdt arbejde for hun har lige gennemført en uge på læseuniverset og hedes niveau er nu svarende til afslutningen af 1. Klasse. Hun går i 2....og dansklæreren siger det går fint...og han er ligesom vejen ind til ekstra hjælp ikke sandt.... Så vi køber en uge mere i uge 33. De arbejder efter alkalær princippet og bare det at der arbejdes bevidst med det hun kan og ikke kan er guld værd. 
Men vi fortsætter forsøget på dialog med skolen og håber (arbejder på...)  at en kommende klassesammenlægning giver os en dansklærer vi kan tale med og som man kan få øjenkontakt med, ellers må vi tage udfordringen og lade hende skifte skole. 
Vi tror ikke på at hun bliver en bogorm, men der må være støtte og planer om fremdrift til dem der ikke bare lige knækker koden...

Men hun har knoklet fra 9-15 i fem dage. Hun er sej! 

Nu vil jeg strikke og drikke kaffe...


Kommentarer

  1. Godt gået, Pernille! Sådan - sej tøs! Ja, lad os håbe, at vi snart får et samfund, der OGSÅ kan værdsætte andre kvaliteter end de boglige ;-) Der er brug for ALLE mulige slags kompetencer i vores verden; det synes jeg dog ikke altid, at politikerne husker...
    Dejligt med hygge og flot at du samler ind :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. 168 døre blev der banket på... Og ja der er så mange andre ting det er vigtigt at kunne, men med vores elektroniske verden er skrift bare essentielt til rigtig meget... Selv den mindst boglige uddannelse skal kunne læse noget på en pc..

      Slet
  2. Tak fordi du samler ind. Dejligt du gider. Håber løgene overlever alligevel - har du fået dem i jorden nu? Lyder som nogle rigtig skønne fridage I har haft.
    Godt at høre at I har fået rykket Pernille. Det er sejt gået. Læsning er bare vigtigt i dag, for at kunne navigere rundt i samfundet - så det er dejligt at I er så vedholdende. Pernille har heldigvis ressourcestærke forældre! ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Små 1400 kr blev det til på 4 timers rundtur og så forhåbentlig en masse på mobilpay også :-)

      Slet
  3. Skønne seje Pernille, det er virkelig godt gået
    En projektgruppe på arbejde kører også på med indsamling til SOS børnebyerne, er spændt på hvad de ender med.
    Har du fået alle løgene i jorden nu? I går kom jeg til dahlia knoldene, det var vist ved at være tiltrængt ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej der ligger stadig nogle vintergækkeløg og hoster... Og lidt sommerblomster og nogle frø der skal sås... Men det løber vist ingen vegne..

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)