Nye og gamle følgesvende


For en uge siden faldt jeg lige over en pose med grøn Randers the på den lokale bagers hylde. Det er bageren i Hornbæk og deres brød kan anbefales... Men theen er nu også god... Måske fordi der er kvæde i, og blomster, jeg er ikke The ekspert men der står en del i skabet som ikke bliver brugt op... Den her er fin og skulle jeg så ikke bare hive dem ud jeg ikke får drukket fordi de er for urteagtige eller for et eller andet andet?

Mine andre følgesvende idag er de gamle teva sandaler som allerede var godt tilgåede inden de var med i Nepal i 2003... Tjah, de er ikke slidt op siden for der har været mindre fodformede sandaler på programmet, men lige nu er de nu kærkomne venner til aften gåtur og hjemmearbejdsdage. Og lige nu giver de også god jordforbindelse eller måske endnu bedre: grounding ... Jeg trænger lidt, for Pernilles skoleforhold fylder. Meget.. Måske ligges klasser sammen, måske ikke hvis skolebestyrelsen får en bevilling, men hvad så på lærerfronten.?  Suk... Det tager energi og humør at forfølge det man tror på og håber er det bedste... Så mine gamle sandalvenner hjælper med at huske det vigtigste for mig og os, og det er det vi selv stoler på langt inde i maven. Ikke det andre siger, selvfølgelig lytter vi og ser på hvad der er bedst for gruppen osv... Men grounding har jeg behov for..og dybe vejrtrækninger.... 

Kommentarer

  1. Grounding og dybe vejrtrækninger helt ned i maven er rigtig sundt, men selvfølgelig mest når behovet er der... pas på dig selv (og Pernille også selvfølgelig)
    De gamle sandaler er nu altid bedst... jeg er også i de gamle (og endda på arbejde)
    Torsdagskram til dig

    SvarSlet

Send en kommentar