Gå videre til hovedindholdet

Køkken gear begejstringFor noget tid siden købte jeg en maskine i Bilka, på nettet. Den var på bud og jeg havde læst godt om den, og at den var god til andet end pommefrites. Det er en actifry.... Den steger med varm luft og de her kyllinge bryst er smidt frosne i og har fået 50 minutter tror jeg. Jeg har ikke holdt godt øje med dem, men nu er de mere end nok stegt. De skal bruges i min madpakke de kommende dage med noget grønt og dressing. 
Så samtidig med at vi fik rester fra de foregående dages actifry middage med farsruller med baconsvøb, store kyllingelår, små kartofler og rodfrugter kørte apparatet og det hele er klart til køl samtidig med at der ryddes i køkkenet. 
 Det skal siges at pommes fritterne også bliver gode og sprøde kun med en spsk. Olie ved.  Og der er meget lidt rengøring bagefter, selv når man steger bacon og flæsk i den....
Men jeg er ret glad for at kunne lave så meget, for synes at den er halv dyr, selv på tilbud... Men den er super nem at bruge...Og kylling bliver faktisk lækrere end i ovnen.

Kommentarer

  1. Det lyder nemt. Meget nemt. Altid dejligt med køkkenmaskinebegejstring ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. hø hø.. og da det er Tefal er den meget nem bare at tørre af med køkkenrulle- og ovnen snasker ikke til ;-)

      Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)