Køkken gear begejstringFor noget tid siden købte jeg en maskine i Bilka, på nettet. Den var på bud og jeg havde læst godt om den, og at den var god til andet end pommefrites. Det er en actifry.... Den steger med varm luft og de her kyllinge bryst er smidt frosne i og har fået 50 minutter tror jeg. Jeg har ikke holdt godt øje med dem, men nu er de mere end nok stegt. De skal bruges i min madpakke de kommende dage med noget grønt og dressing. 
Så samtidig med at vi fik rester fra de foregående dages actifry middage med farsruller med baconsvøb, store kyllingelår, små kartofler og rodfrugter kørte apparatet og det hele er klart til køl samtidig med at der ryddes i køkkenet. 
 Det skal siges at pommes fritterne også bliver gode og sprøde kun med en spsk. Olie ved.  Og der er meget lidt rengøring bagefter, selv når man steger bacon og flæsk i den....
Men jeg er ret glad for at kunne lave så meget, for synes at den er halv dyr, selv på tilbud... Men den er super nem at bruge...Og kylling bliver faktisk lækrere end i ovnen.

Kommentarer

  1. Det lyder nemt. Meget nemt. Altid dejligt med køkkenmaskinebegejstring ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. hø hø.. og da det er Tefal er den meget nem bare at tørre af med køkkenrulle- og ovnen snasker ikke til ;-)

      Slet

Send en kommentar