Gå videre til hovedindholdet

Valg

Ikke så store valg, men alligevel skal man jo bestemme sig.... Jeg er startet på still light af veera Valimaki og har valgt at lave ribben i en rosa og kroppen i en lysblå meleret... Eller hvad det nu hedder når de to tråde er hver sine farve....?
Og selv om jeg blot lige er kommet forbi de forkortede rækker der danner for højet nakke og ikke længere strikker frem og tilbage har jeg lyst til at sy knap i nakken... Bare fordi det bliver så fint når den bliver færdig og jeg allerede nu kan sidde og strikke mens jeg tænker på hvor god den tunika bliver til cowboybukser til den danske sommer.... Skal knappen i nakken være så flad som mulig formet som en blomst, men med bling, eller lidt mere bling men mere solid i formen, blot en flad sølvfarvet knap eller den fint ornamenterede? 


Garnet er fra garnudsalg af forskellige partier jeg ikke har holdt styr på, men det er dejligt blødt og meget fint, så jeg glæder mig... Og har lovet mig selv at det sjal jeg har strikket på siden vinterferien også nok skal blive færdigt... 

Jeg tror indtil videre på den med ornamenteringen og oxideringen... Den er så fin, selv om jeg også har lyst til glimmer, nu da blusen bliver meget mere feminin end noget jeg har strikket før..


Kommentarer

 1. Knappen helt ude til venstre ville jeg gå efter :-) den er så fin dertil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen den er faktisk også syet i allerede ;-)

   Slet
 2. Jeg har ikke været heldig med garn fra garnudsalg, så det er længe siden jeg har købt der. Det er et større projekt du er i gang med.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)