Valg

Ikke så store valg, men alligevel skal man jo bestemme sig.... Jeg er startet på still light af veera Valimaki og har valgt at lave ribben i en rosa og kroppen i en lysblå meleret... Eller hvad det nu hedder når de to tråde er hver sine farve....?
Og selv om jeg blot lige er kommet forbi de forkortede rækker der danner for højet nakke og ikke længere strikker frem og tilbage har jeg lyst til at sy knap i nakken... Bare fordi det bliver så fint når den bliver færdig og jeg allerede nu kan sidde og strikke mens jeg tænker på hvor god den tunika bliver til cowboybukser til den danske sommer.... Skal knappen i nakken være så flad som mulig formet som en blomst, men med bling, eller lidt mere bling men mere solid i formen, blot en flad sølvfarvet knap eller den fint ornamenterede? 


Garnet er fra garnudsalg af forskellige partier jeg ikke har holdt styr på, men det er dejligt blødt og meget fint, så jeg glæder mig... Og har lovet mig selv at det sjal jeg har strikket på siden vinterferien også nok skal blive færdigt... 

Jeg tror indtil videre på den med ornamenteringen og oxideringen... Den er så fin, selv om jeg også har lyst til glimmer, nu da blusen bliver meget mere feminin end noget jeg har strikket før..


Kommentarer

 1. Knappen helt ude til venstre ville jeg gå efter :-) den er så fin dertil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen den er faktisk også syet i allerede ;-)

   Slet
 2. Jeg har ikke været heldig med garn fra garnudsalg, så det er længe siden jeg har købt der. Det er et større projekt du er i gang med.

  SvarSlet

Send en kommentar