Såtid

Jeg ved godt at dagens sol var en enlig svale og at når den er væk bliver her lidt koldt igen. Ja faktisk er både Josefine og jeg kold om fingrene nu. Men hvor har vejret været fint idag og der er blevet nusset på terrassen. Jeg har fået et gammelt havebordsstel og en terrazzo plade fra min fars lager (også benævnt minisilvan ). Dejligt med gratis interiør. Josefine har stablet træ ind under bordet til vores lille bålkurv og nu er der sat frø til spiring. De står i drivhuset så der går nok lidt tid inden der er lunt nok, men herinde i stuen tror jeg de bliver brændt af foran de store vestvendte vinduer.
Udover blomster forsøger jeg med grønkål i år. Håber de kan blive til noget i højbedene lavet af pallerammer. Også fået fra min far :-) ) . Skal bare have lavet noget sneglesikring... Kobbertape siger jeannett... 
Nå nu trænger jeg til kaffe og en bid af et påskeæg. 

Kommentarer

 1. Åh hvor ser det hyggeligt ud! Håber påskeæg og kaffe smagte ;-)
  #hvordanfårmanenfarmedminisilvan - lyder som en drøm. God påskesøndag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. H ha- han er født i 1938- og overlevede krigen- og voksede op med knaphed- så hans gen for lager og gemning er vakt til live som barn- så jeg tror ikke man kan få en- men måske give egenskaben videre til sine børn ;-)

   Slet
 2. Hvor hyggeligt! Skønt for jer at I har jeres eget hus nu og virkelig kan planlægge både have og planter!

  SvarSlet

Send en kommentar