Eftersøgning og fundet....

Altså det var min badedragt jeg ikke kunne finde.... Har jeg ikke haft den på siden sidste sommer? Tjah. Måske for pigerne går jo til svømning uden jeg er med i vandet.. Så det er vist derfor den var svær at lokalisere... Men i eftermiddag fejrer Pernille sin ni årsfødselsdag med en klassekammerat og pigerne i klassen i svømmehallen, med det fine men ikke så mundrette navn "Water and wellness"... Det bliver hyggeligt og nemt at holde når man bare køber en færdig pakke derhenne, og når man er to familier om udgiften så er det ikke så dyrt endda... Josefine kommer også med og har fået en veninde med.... Jeg er klar!


Kommentarer

 1. Stort tillykke til Pernille - og god Water-Welness fornøjelse. Det er vist det nye sort indenfor fødselsdagsfejring. Banidtpigen havde i går en fødselsdagsinvitation med hjem til noget lignende. Glæder mig til at høre om det efterfølgende.

  SvarSlet
  Svar
  1. - havde nu egentlig ikke tænkt mig at skrive mere om det-men her kommer en anmeldelse:Det var fint med boller og kage og saftevand- og masser af piger der føntørrer hår og kører på rutchebanen et par timer i de grupper de nu lige passer med ifht badeaktivitet- nogle foretrækker babybassinet selv i 2. klasse ;-)- Pernille havde en god dag med sine kammerater- men da jeg igår blev spurgt om det var pengene værd- så måtte jeg anbefale at man mindst er to til at dele om det- og fraregner ens egen udgift til et badebesøg osv- så løber det nogenlunde rundt ifht at man slipper for at gøre noget derhjemme selv... men en fin afveksling fra skattejagten/orienteringsløbsmodellen som vi jo har brugt indtil nu herhjemme til pernilles fødselsdage:-)

   Slet
 2. Det lyder superhyggeligt med fødselsdag i svømmehallen! Også med blogtræf. Kan desværre ikke.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en hyggelig dag- og øv- ville da gerne låne dig en madras til en overnatning :-)

   Slet

Send en kommentar