Notesbog i indpakning

Imorgen siger vi farvel til pigernes skoleinspektør, efter kun 7mdr. På posten. Hun havde ikke selv søgt jobbet, men det var en del af kommunens rokade at hun kom til vores skole i sommers. Nu rejser hun med familien til Grønland. Jeg har været glad for kontakten med hende i arbejdet i skolebestyrelsen og i samarbejdet om især Pernille. Ikke fordi vi har fået meget ud af det ifht vores forventninger til hvad en skole skal støtte op om på specialundervisningsområdet. Men jeg synes vi har fået en fin håndtering fra inspektørens side.   Så hun skal have en afskedsnotesbog med patchwork. Og ønsket om en god rejse! Hvor vi så bevæger os hen på vores pigers skole må tiden vise. 

Notesbogen er fra ikea og betrækket er nemt at tage af når bogen er fyldt ud. Patchworken er lavet af forskellige stoffer 32 stk af 5*5 cm syet sammen med et forstof og quiltet. En enkelt aftens hyggelige leg med farver :-) 


Kommentarer

 1. En dejlig personlig gave, respekt for det:)

  SvarSlet
 2. Skøn tanke :-)
  Samarbejde kan sagtens være rigtig godt, også selv om man ikke altid kommer til de ønskede resultater.

  SvarSlet
 3. Da jeg kom ind i lærerværelset skyndte jeg mig at sætte mig, for alle kiggede og der blev holdt taler. Men hun blev rigtig glad for gaven, og jeg endte med at være helt rørt over at sige farvel... Så er glad for at jeg fik sagt tak med en personlig lille gave...

  SvarSlet

Send en kommentar