Gå videre til hovedindholdet

must read..

 
 
Den her bog er god! Jeg lytter selvfølgelig som lydbog lånt på biblioteket- den kan absolut anbefales- og jeg kan se at andre før mig har haft svært ved at slippe den førend den er gennemlæst - GOD!

Kommentarer

 1. Jeg har lige købt den og efterfølgeren på udsalg - nu glæder jeg mig da endnu mere:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt... Jeg har også set at hun har skrevet to andre, som dog ikke er oversat til dansk, men jeg tror ikke de handler om hope springs! God læselyst!

   Slet
  2. Jow der er en på dansk og hedder Trange tider i Hope Springs-:)

   Slet
  3. Ja og derudover er der to mere på engelsk... Og jeg skal straks bestille trange tider...

   Slet
 2. Nu må jeg jo også på udsalg... læste jo lige, hvad Susanne skrev :-)
  Er stødt på bogen et par gange, men har ikke læst den endnu, og lige om lidt er jeg færdig med den jeg er igang med... så tak for info og anbefaling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så slutter den så man er nødt til at læse den næste også... Det er jo ikke så dårligt!

   Slet
 3. Tusind tak, jeg har lige lagt dit link ind på min BØGER som skal læses side:)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)