Gå videre til hovedindholdet

Iskrystaller og skøjtetanker

 

 
På havebordet har jeg sat skåle med vand i til frysning for at lave islygter inspireret af Jeannett og på den udvendige side af vinduerne på arbejde er der iskrystaller. Det er så fint og jeg er sikker på solen glitrer flot i det hele idag.
Fra udluftningen fra ventilationsanlægget hænger istapper og i næste uge skal Pernille med SFO'  en på skøjtebanen i Randers der nu endelig er frosset til. Vi har dog ingen skøjter... Vi må vist låne eller tjekke den blå avis.  
Kan man egentlig få skøjter der justeres i størrelse ligesom rulleskøjter? 
 
Min egen skøjte karriere består at et besøg på skøjtebanen i Zürich da jeg var 20 og en eller to gange på skøjter mens jeg boede i København... jeg får altid ondt i fødderne af det så måske det havde været en fordel at lære det som barn ;-)
Da vi var børn lavede vi glidebaner og rutchede på et lille frossent vandhul nede i marken men der var ingen der havde skøjter... og rulleskøjter var der kun ringe brug for, vi boede alle på nogle gårde hvor der var grusvej indtil- og så er det ligesom lidt svært at køre på rulleskøjter- eller også fik vi bare ingen?

Kommentarer

  1. Jeg håber lige vi får en nat mere med frost, for så vil jeg nemlig prøve at lave nogle lygter sammen med Karen i aften - måske vi så kan have lys til morgenmaden i morgen, og forhåbentlig stadig i morgen aften... de er så smukke, de is-lygter.

    SvarSlet
  2. Ingen erfaring med skøjter - andet end at vi har kunne leje nogle ved de offentlige-udendørs-vinter-på-torvet-skøjtebaner.
    Er vild med de der islygter. Så hyggeligt med frost-blomster ;-)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)