Iskrystaller og skøjtetanker

 

 
På havebordet har jeg sat skåle med vand i til frysning for at lave islygter inspireret af Jeannett og på den udvendige side af vinduerne på arbejde er der iskrystaller. Det er så fint og jeg er sikker på solen glitrer flot i det hele idag.
Fra udluftningen fra ventilationsanlægget hænger istapper og i næste uge skal Pernille med SFO'  en på skøjtebanen i Randers der nu endelig er frosset til. Vi har dog ingen skøjter... Vi må vist låne eller tjekke den blå avis.  
Kan man egentlig få skøjter der justeres i størrelse ligesom rulleskøjter? 
 
Min egen skøjte karriere består at et besøg på skøjtebanen i Zürich da jeg var 20 og en eller to gange på skøjter mens jeg boede i København... jeg får altid ondt i fødderne af det så måske det havde været en fordel at lære det som barn ;-)
Da vi var børn lavede vi glidebaner og rutchede på et lille frossent vandhul nede i marken men der var ingen der havde skøjter... og rulleskøjter var der kun ringe brug for, vi boede alle på nogle gårde hvor der var grusvej indtil- og så er det ligesom lidt svært at køre på rulleskøjter- eller også fik vi bare ingen?

Kommentarer

  1. Jeg håber lige vi får en nat mere med frost, for så vil jeg nemlig prøve at lave nogle lygter sammen med Karen i aften - måske vi så kan have lys til morgenmaden i morgen, og forhåbentlig stadig i morgen aften... de er så smukke, de is-lygter.

    SvarSlet
  2. Ingen erfaring med skøjter - andet end at vi har kunne leje nogle ved de offentlige-udendørs-vinter-på-torvet-skøjtebaner.
    Er vild med de der islygter. Så hyggeligt med frost-blomster ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar