Gå videre til hovedindholdet

grønne drømme....

 
DUSK SALVIE SALVIA HORMINUM PINK
 Dusksalvie Hvid
 Valmue Black Paeony
Blomsterkørvel
 Valmue White Cloud
 Klokkeranke Hvid
Tagetes Vanilla
 
lyder det ikke sommerdejligt ?
 
 
Jeg skulle lige bestille nogle andre varer fra Bilkas netbutik... og kunne da lige så godt købe lidt frø der også.. og kan så se at denne hvide klokkeranke kræver særlig research for at få til at gro..
men hvem vil ikke gerne læse lidt om grønne drømme lige nu...

Kommentarer

 1. Jeg er helt med dig der! Det er ikke svært det med klokkeranken, hvis du bare gør som Claus siger :-) Dem skal jeg have hvert år. Både for blomsterne, men også fordi den får amok meget smukt bladværk, som kravler rundt på terrassen. Jeg planter dem i store krukker med ærteblomster. Når ærteblomsterne giver op i september, holder klokkeranke show til frosten. Køber du også en blå får du både grønne og røde blade ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntring, bestilte kun en hvid i denne omgang, men er allerede ved at forestille mig hvor der skal plantes... Og forspires her indenfor ..

   Slet
 2. Ååååhh lyden og duften af sommer....

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmmm, Ja og det meste af vinteren er nu gået...

   Slet
 3. Det lyder som en god blanding, dem skal du nok få glæde af. Jeg havde den hvide klokkeranke sidste år sammen med en ny plantet klatre rose for at give lidt fylde, og det gav den :-) den er skøn..

  SvarSlet
 4. Uh det lyder skønt... jeg drømmer også, og har allerede nu en pæn samling frøposer :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)