sommersolhverv- tanker bagud...

Om en uge er det det vinter solhverv- og et halvt år siden skt Hans- meget mærkeligt at tiden flyver afsted- men når jeg stopper og ser på hvor tæt pakket vores liv er med aktiviteter vi er glade for og ikke ville undvære- men som stoppes ind på den mindste ledige plads i kalenderen så er det ikke sært at et halvt år flyver afsted.

Så jeg lader lige tankerne hvile roligt lidt ved en hyggelig sommeraften.. trækker vejret dybt ned i maven og samler ro og glæde...

Og nej det er ikke fordi jeg ikke vil alle de rare ting jeg laver- jeg vil gerne nå det hele og vil gerne at mine børn og familie også når det hele- for de skal da både røre sig, lære noget, have friluftsliv og lære at svømme... og vi andre skal gerne spise mad, have rent tøj, motionere, dyrke en hobby og engagere os på job- og sove 7-8 timer i døgnet og så er der lidt transport også... jeg synes jeg har optimeret min tid- på Lotte Heise måden- så voldsomt at jeg ind imellem forarges/ misundelig.. på dem der bare slapper lidt af agtigt- jeg forsøger at udbrede mine løsninger om de nemme rulle med kagedej fra rema, til de mødre der insisterer på at stresse over hjemmebag til klassen- men hvis de nu stresser af med at bage så er det jo det de skal- jeg forsøger at skære lidt ned på mine hobbyaktiviteter- for der er projekter nok at gå igang med- superflotte lækre sager man kan lave selv- når jeg bliver pensionist eller hvornår?  Jeg holder op med at følge så mange på Facebook- for det er en tidsrøver- men får alligevel installeret en app til grupper og får endnu flere nyheder- jeg ikke kan lade være at læse- jeg afleverer sybøger på biblioteket og slæber to poser med nye sager hjem- for det er så spændende..  jamen hvad er der med mig? Begrænsning, begrænsning begrænsning.. jeg må bare øve lidt mere på det- eller på at nyde det jeg vælger :-)
Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige Sankt Hans billeder :-)
  Sad faktisk lige her i morges og så på min IG profil, at det er 22 uger siden jeg startede den. 22 UGER tænkte jeg - hvor blev de lige af ??
  Tiden flyver... Det lyder godt nok også som om du har sindsygt travlt :-O
  Håber du får en god og rolig jul med din familie :-)
  Kh Christina

  PS endnu engang er jeg glad for, at jeg aldrig har været på facebook - Kommer det heller ikke. Kender mig selv godt nok til, at vide hvor meget tid jeg kunne bruge der :-))

  SvarSlet
 2. Du skal ikke tænke begrænsninger, men prioriteringer - du vælger det du helst vil :-)
  Og ja, nogle gange hopper vi over hvor gærdet er lavest, fordi tiden ikke tillader andet, men inderst inde ville vi måske gerne.
  Men jeg glæder mig usigeligt til det vender igen, og det atter bliver lysere om morgenen :-)

  Rigtig dejlig mandag til dig

  SvarSlet
 3. Åh, som jeg kan igenkende mig i det du skriver! Jeg har også alt for mange projekt i mit hoved og lige som du, slæber jeg hjem bøger og blad fra biblioteket og fylder på med endnu flere tanker og planer om kommende projekter. Følger også mange blogs som giver yderligere inspiration til diverse krea-projekter. Men det er svært at begrænse sig når man elsker at starte op i nye projekter. Og tak for dejlige sommerbilleder!

  SvarSlet
 4. Åh - glæder mig til lidt mere lys! Og varme.

  SvarSlet

Send en kommentar