Hvem sagde last Christmas mover ?

Jamen altså her er ikke et øje tørt.. Pernille sidder og taler om at nogen fra klassen har 8 julekalendre… noget dæmrer i mit baghovede og jeg åbner skabet og hiver kalenderen her frem- Absalons hemmelighed- jamen vi er da så klar… for den går jo iår.. og at der står 2010 på og pengene gik til nogle andre børn end dem i år er vel en biting! 1. låge er åbnet og iaften skal der ses julekalender på alle kanaler ;-)  I 2010 hvor jeg købte kalenderen fik vi den aldrig åbnet for pigerne var 2 og 3 år og bare for små til det…

I år har Pernille en legofriends kalender og Josefine en med lakridspiber.. og så den med hjertet lavet af filt- og nu altså også Absalons hemmeligheder.. herudover har vi to nisser der hver har en strikket rød sok hvor der af og til- hvis det huskes… (vores nisser har lige så dårlig hukommelse som tandfeen ;-( ) kommer lidt slik i… Josefine har lavet en skål og vil samle slik ind i hele december og gemme til jul ;-)

 

Og så er her i øvrigt en oversigt over hvilke kalendere der går på hvilke TV-kanaler her de næste 24 dage.. det er ikke mig der har lavet oversigten – men jeg skynder mig at dele J

 

 

Ramasjang kl. 17:00:

Nissebanden

DR1 kl. 17:30:

Gårsdagens afsnit af Absalons Hemmelighed

DR Ultra kl. 19:00

Piratskatten

DR Ultra kl. 19:13:

Bubbers Store Juleshow

DR1 kl. 19:30:

Absalons Hemmelighed

TV2 kl. 20:00:

Juleønsket

 

Og for de voksne er der en adventskalender på DR2. Starter 6. december. 

 

 

Kommentarer

  1. Altså Ellen K! Tænk at have den liggende i alle de år. Hvis ikke du er en samler, så ved jeg ikke hvem der er (selvom du sikkert ikke kan indtage første pladsen).
    Vi går kun op i Absalons Hemmelighed. Ny udgave pap-kalender. Siger det bare. Vi havde den også i 2010 - og åbnede den, omend vi ikke så den dengang :o)

    SvarSlet

Send en kommentar