Søndags Sokkesortering

23 strømper med hul i... Og så er der bunken med enlige sokker.. Altså dem der overhovedet ikke matcher noget som kunne parres... Men der er alligevel 20 hele par i Pernilles skuffe og måske 40 par i Josefines skuffe... Så vi behøver vist ikke købe andet en slushice og måske en sort cardigan i Randers storcenter? Sæt i gang Ellen, tag et bad og let nummeren.....

Kommentarer

 1. Af en eller anden grund har vi flest af dem, som hører sammen hjemme hos os, men til gengæld har de problemer med at de ikke er lange nok til at dække fødderne.... så indkøb af nye, har været på min liste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi... Ja det med længden kommer også af sig selv her... Men i og med at Josefine bruger 2 nr under Pernille og ikke er så sokkekritisk så slides vores vist over længere tid.... Wauw... Dette var vist bonusinfo, mere Nice to know end need to know kategorien ;-)

   Slet
 2. Hahahahaha. Vidste faktisk ikke at sokkebunken skal sorteres om søndagen. Her ryger de ud når jeg opdager et hul - ofte er det så kun den ene - og når jeg så har en anden uden makker, ryger de en kurv (under en gummibåd, men lad nu det ligge). Meget meget sjædent kigger jeg i kurven - og sommetider viser der sig at være et par par ;-) og så ryger resten ud. Ham manden der sidder inde i vaskemaskinen og tager den ene sok, han er vist blevet fastboer hos os.
  Fik du lettet nummeren?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg har været i bad... ;-) og du har jo lært mig at aflevere ødelagt tøj til name it... Så de røg i den sæk... I mit bagagerum.... Hmm

   Slet

Send en kommentar