Black Friday på pdf symønstre...

I sidste uge var jeg testsyer for Christina med Wardrobe by me som er en etsy butik. Hun skriver nedenstående- bl.a. om sit Black Friday udsalg:

Wardrobe By Me :
SÅ er Kimono mønsteret, som jeg fortalte jer om for et par uger siden, blevet testet. Ellen Bisgaard var så sød at melde sig og deltog som eneste dansker i testen. Jeg er ret vild med hendes version. Stoffet er fra Stof2000, en god kraftig isoli. Jeg syntes det er så fint med de lyse stikninger!
Der findes mange andre "Pattern Designers", der ligesom Wardrobe By Me, laver mønstre som sælges som digitale downloads. Det er faktisk et ret stort internationalt c...ommunity omkring syning her på facebook. links til et par grupper i kommentarerne nedenfor.
De digitale mønstre er gennemtestede inden de sendes på markedet. Kimonoen er testet af 15 forskellige damer i alle størrelser. De syr modellen, finder fejl og mangler, kommer med gode forslag, og slutter af med at sende billeder af deres resultat. Fordelene er indlysende; Man kan både se modellen på mange forskellige kropstyper, men også i et hav af forskellige materialer. Modellerne på billederne er opsyet i alt fra Isoli, Mikrofiber ruskind, Chiffon, novelty strik og kraftig polyester med stræk.
Hvordan fungerer det så? Man køber en PDF fil, som downloades og mønstret printes på en ganske almindelig printer. Siderne tapes sammen og man er klar til at sy. Udover at det er en nem og hurtig måde, at komme i gang med et nyt projekt, så er der faktisk flere fordele.
Man kan vælge kun at printe den ene størrelse man skal bruge, og det gør det meget hurtigere, at komme igang med at sy. Man kan også printe all størrelser, eller måske bare to hvis nu man skal blende to størrelser sammen. Sidst men ikke mindst, er mønstrene med sømmerum.
Instruktionerne er gennemillustreret og beskriver processerne både i cm og Inches.
Denne uge er HELE USA på ½ pris. "Black Friday" Fredag inden Thanksgiving er traditionelt en kæmpe udsalgsdag, Derfor har jeg også et kæmpe udsalg i min butik på Etsy, hvor alt er sat ned til ½ pris.
https://www.etsy.com/shop/Wardrobebyme?ref=hdr_shop_menu
Der er enda et gratis mønster, så man helt trygt kan afprøve sit første PDF mønster. Jeg håber I har lyst til at komme forbi og se hvad der sker wink-humørikon
https://www.etsy.com/…/free-pattern-black-friday-write-me-a…
Her er et link til en mappe med alle tester billederne fra Kimono testen:
https://www.facebook.com/media/set/…
Se mere
Christina Albecks billede.
Christina Albecks billede.
Christina Albecks billede.
Christina Albecks billede.Christina Albecks billede.
 
 
 

Kommentarer

  1. Godt gået Ellen K. Og hvor ser du bare hamrende godt ud! :o) *piiiift-pifffft*

    SvarSlet
  2. DET er jo ellers fristende!
    Meget flot resultat du har der.

    SvarSlet

Send en kommentar