Prøver til valdemar

Josefines legekammerats lillebror passer ikke standard størrelse i bluser, så hans mor har bedt mig sy nogle hvor krop og arme hænger sammen i passende længde. Selv om jeg har tegnet en trøje af og brugt et mønster som udgangspunkt så kræver det alligevel et par prøvesyninger og tilpasninger inden jeg tager hul på det rigtige stof. 
At jeg så samtidig får mere styr på min overlocker, i form af trådning som driller gevaldigt og spænding, stingbredde og længde osv er vel bare bonus. Håber jeg :-)
Og Youtube er heldigvis super hjælpsom når man ikke kan se hvad man gør forkert. . Men jeg ønsker mig en pandelampe til brug ved symaskinen...

 

Kommentarer

 1. Jeg tænker faktisk også nogle gange at en pandelampe ved sybordet ville gøre underværker. Ved at manden min har et par stykker liggende ude i værkstedet. Måske skal jeg bare hente en?! God idé Ellen K.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep du skal da bare låne en der...Det bliver han sikkert glad for :-)

   Slet
 2. Ellers har jeg set, at Fru Geilsk sælger strikkelamper, som kan hænge om halsen på en... også et løsningsforslag ;-)

  Egne erfaringer med pandelamper har indebåret adskillige promiller, så ved ikke helt hvordan sy-tøjet kommer til at se ud bagefter (synes man har tendens til ondt i hovedet dagen efter man har brugt pandelampe, så pas lige på....) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahahahaha Ketty. Tak for advarslen :o)

   Slet
  2. Ha ha Ketty, er det når du er på VW tur du bruger pandelampe?

   Slet
  3. Øhm ja, det var det faktisk...
   I et fint miks med noget med at undgå at falde over teltbarduner på vej til toilettet, latterkramper og brasiliansk fodbold....

   Slet

Send en kommentar