En uge senere..

Hold fast jeg har hygget og været social den sidste uge..  Bruxelles med EU, øl og kollegaer, en dag på kursus, en dag til møde i Kolding og en lang weekend til strikke festivalen i Svendborg med webstrik...strik, kaffe, god mad og hygge i overflod...

Nu er det hverdag igen og pigerne er glade for at deres mor er hjemme til at læse lektier og slukke for tv. .
Strikketøjet  er modificerede sømandsbobler, eller forenklet hulkrus.. Det lærte jeg af dygtige Lotte wackerhagen som deler ud af alt hun ved.. Så jeg lærte også en teknik til start på et tørklæde fra midten... Det hedder noget specielt... Og er. Noget med at slå 3 ret op, 6 pinde ret og strik 3 ret i siden og 3 mere i bunden, så er der 9 masker, hvoraf de 3 yderste i hver side bliver til kæntret rille kant og de 3 midterste bliver dem man tager ud fra både i side og midten 4 masker ud på hver retpind.... Easy peasy.... Når man kan og det skal jeg love for Lotte kan.


Kommentarer

 1. Ej, hvor lyder det hyggeligt... især delen med kaffe, strik og snak :-)
  Dit sjal ser super godt ud, så det lige på facebook også... tror jeg skal prøve den start på et tørklæde snart :-)

  SvarSlet
 2. Det er så dejligt med en mor hjemme til at slukke for tv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, især hvis hun også gider inspirere til andet... Og ofte har jeg selv behov for at lave det jeg selv har lyst til.. hvilket ikke er perleplader mv... Så det er en balance..

   Slet

Send en kommentar