Skøn søndag

 
Efter en intens lørdag med pigegæster og familien om aftenen er det nu tid til søndag. Sy søndag! Fra 9.30-16 skal jeg mødes med sygruppen i et fint krealokale i den anden ende af Randers.. måske jeg skulle se og få pakket..  men sidder nu lige lidt og nyder stilheden og fornemmelsen af at Josefine og hendes gæster havde en rar dag....
 
Sidste søndag var vi på Moesgaard og se krigerne fra Kina... Sammen med mange andre der også lige skal nå det inden de drager hjem til de 7.000 andre terracotta krigere... Vi skal helt sikkert på Moesgaard igen, når der er bedre plads og det ikke regner. Men vi fik da også set lidt om vikingerne og fotoet af deres udrustning har Josefine taget. Hun synes det var sjovt at tage fotos tæt på. 
 
Ja sådan flyver tiden... Næste søndag skal jeg pakke for jeg skal med jobbet til Bruxelles..  hvor jeg har købt en dag ekstra til mig selv.... Glæder mig , også til det!
 

Kommentarer

 1. Wow nogle fine drinks til pigerne! Hyggeligt med sy-søndag.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er de ikke flotte- jeg hyggede med grenadine kant og sukker og var hensat til min tid i baren på kollegiet, hvor drinksene dog indeholdt lidt noget andet :-)

   Slet
 2. Det ser da helt utroligt flot ud med de drinks!
  Spændende dag på museet. Dejligt, når børnene også virkelig går op i det!

  SvarSlet
 3. Ser ud til at det var en skøn fest :-)
  Rigtig god fornøjelse med syning i dag, fedt når man lige kan bruge en hel dag uden forstyrrelser
  Kh Christina

  SvarSlet

Send en kommentar