Avis vits er tiltrængt...


Den gamle talemåde kører endnu... Idag i jp.. og den fik mig til at trække på smilebåndet ligesom rokoko postens advarsel imod det store tilgængelige adresse og nummer arkiv som er registreret i : surprise... Telefonbogen...

Ja ind i mellem alle de voldsomme reportager fra et Europa i oprør er det rart med et smil.

I denne weekend har venligboerne her i nærheden arrangeret gratis genbrugsbutik i Øster Velling forsamlingshus. Det ligger langt uden for lands lov og ret som man siger. Så derfor meldte jeg ind med transport hjælp. Så pigerne og jeg kørte en venlig familie far derud og hjem. Han fik en gammel cykel og noget regntøj så han kan holde sig tør når han fisker i Gudenåen, mens han venter på kone og tre piger på 3 og 4 år. 
Jeg forstår godt hvorfor han gav kaffe og en snak bagefter. For Hold da fast det må være ensomt at bo alene i en lejlighed i Ulstrup mens man håber på at gense sin familie.  Jeg håber ikke hans børn behøver at sejle for at se deres far igen.
Jeg håber han kan få et job som lastbilmekaniker. Den kan vi vel godt bruge her i Danmark? 
Og en krammer til et sympatisk menneske kan vi også godt klare!

Kommentarer

  1. Hvor er det et dejligt billede! Så skønt at kunne hjælpe lidt på den måde. Håber, han snart bliver genforenet med familien.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det gav lidt mening i alt det uforståelige der sker..

      Slet

Send en kommentar