Astronauter og andet der flyver rundt..

Vi kigger ud og ser den perfekte regnbue, der når jorden i begge ender... Imens kører tv med nyheder om den første danske astronaut som bl.a. har lært russisk for at kommunikere derude i rummet.. og samtidig har man fundet endnu en hermetisk lukket lastbil med flygtninge i Østrig, denne gang er de fra Afghanistan og har det efter omstændighederne ok.. 
I aften er der forældremøde, der skal læses, og vi skal i seng i ordentlig tid for at præstere i morgen hvor min arbejdsdag starter kl. 10... I Padborg! Hvor lang tid tager det at køre derned? 

Jeg er i øvrigt gået igang med at hækle vinkel sjal.. Uden opskrift, bare med det jeg har og kan se... Det bliver pænt... Men halve stangmasker er lidt kedelige i længden, men det har jeg behov for... 


Kommentarer

 1. Til trods for mørke truende skyer, så er det en meget smuk regnbue du har fanget :-)
  Affyringen af astronauten så vi også i morges, det kunne nu ikke imponere Karen (tror ikke hun var helt vågen), men vi andre syntes det var pænt fascinerende.
  Padborg... jeg bruger 2 timer fra mig og til Tinglev (hvor jeg jævnligt har et ærinde) så du skal måske have en time mere på i tidsregningen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty.. hvorfor selv slå op i Google når man kan ulejlige jer ;-) I øvrigt så ville jeg spørge hvad I ville tage med i rummet? Den danske astronaut har medbragt bøger af HC Andersen og Kierkegaard ;-( han skulle da have strikketøj med!

   Slet
  2. Ja da, strikketøj. Tænke at sidde og strikke med den udsigt :-)
   Jeg ville helt klart have medbragt garn i rigelige mængder, samt noget, hvor jeg kunne lytte til musik (eller indspillet fuglefløjt)

   Slet

Send en kommentar