Houdini del 2 og lidt fra haven...

Charlie kom "selvfølgelig" frem igen. Om aftenen, mens manden og jeg ser " det tårnhøje helvede" en klassiker fra 74, lister en kat ud bag ved tv møblet. Den stopper og stirrer på os, som stirrer tilbage, for hvor har den været? Selvfølgelig inde ved dvdafspiller og kabler....Vi havde glemt at der var hul bag på det møbel.... Nå men dyret strækker sig dovent mens vi undrer os over at han har kunnet sove hele dagen med ramasjang og lignende kørende lige over og masser af børn lige foran.... Men en ildebrands film i et højhus klarede han ikke:-) 
Han spiste mad, og listede rundt og op i sofaen til lidt hygge. Da vi så gik i seng stod han i flere omgang og kradsede på soveværelsesdøren... Og mjavede, mjaveriet stoppede dog ikke selv om han kom ind. Manden vækkede mig flere gange og sagde "det er din kat"... Bare fordi jeg hører dårligere end han gør så skulle jeg vækkes..
Nå Charlie blev indsat i det ene badeværelse hvor bakke og mad og vand har hjemme og så fik vi ro. 
I går tilbragte han under et skab i  soveværelset og vores seng, og kom frem da pigerne var puttet. De havde dog fulgt ham opmærksomt og kælet og fodret ham med tørkost løbende, så han kedede sig ikke ;-)...Midt på natten kradsede han igen på soveværelsets dør og blev sat ud i badeværelset. For jeg har behov for min søvn og orker ikke mjaven.. 
Han skal jo være indenfor det første stykke tid for ikke at løbe væk, men han er helt klar på at komme ud, for vejrer gevaldigt når han får fært gennem et vindue på klem..  Så det er svært ikke at give ham lov..for se lige hvilket farveflor der venter ude for tiden...

Og så vil jeg lige sige tak for alle jeres dejlige kommentarer, jeg hører da gerne om flere "dumme" katte gemmesteder. Naboen foreslog også oppe i sofaen.. Hun kunne en dejlig historie om katten der tissede i hendes mors kernelæder taske... Altså en af de store firkantede som aldrig blev brugbar mere... Det vakte stor morskab hos pigerne... 

Nyd det gode vejr idag... Her er der om lidt arbejde på vej, det startede sidste uge men nu kommer kollegaerne også. Pigerne er hjemme for manden er her, så de har stadig fri til at jagte katte..


Kommentarer

 1. Årh hvor er det skønt at han er fremme igen. Håber han stille og roligt vænner sig mere og mere til at bo hos jer :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han sover hele dagen, og liver op om aftenen så han er en rigtig kat.

   Slet
 2. Dejligt, at han kom frem. Der er helt sikkert varmt og hyggeligt ved dvd-afspilleren!

  SvarSlet

Send en kommentar