Fra syhjørnet


Lige før tiden bliver der syet penalhuse, nogle store nogle...pigerne har udvidet farveblyant samlingen i ferien og på mandag skal penalhuset jo være klar til skolestart..  
Det her var en prøvemodel, hvor strimlerne er syet på mellemlaget inden sammensyning med foer og lynlås. 
Jeg laver dem ud af 3 lag på 38*40 cm, og lynlås skal minimum være 40 cm. Dertil kommer kantebånd indvendigt i enden... Når lag er klippede og vlies strøget på, tager syningen ikke lang tid... 

Kommentarer

 1. Puh, jeg synes det ser vældig kompliceret ud... men det bliver da kanon. Om nogle år er det make-up pungene som skal udvides ;-)
  Hvad med kitte-missen, leger den stadig Houdini?

  SvarSlet
  Svar
  1. så må jeg lige lave en fotoserie anvisning på megapenalhusene.... Og JA den gemmer sig- især for pigerne- jeg håber det ændrer sig for de vil gerne nusse og kæle med den- det vil den gerne med mig om aftenen- men om dagen holder den sig udenfor farezonerne ;-)

   Slet
 2. Sikke skønne stoffer/farver.
  Argh med Houdini. Altså Møghunden er jo heller ikke super begejstret for banditter. Det er først efter de er nået op i en vis alder at han gider dem (som i at de kan lade ham være, når han ikke gider, og kun kæler helt roligt med ham, aldrig jagter ham). Håber Houdini falder lige så meget til ro med pigerne snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja hvis pernille sidder på gulvet foran sengen eller skabet kan hun godt lokke ham frem og kæle, til gengæld synes han godt om min hovedpude om natten.. det synes jeg så ikke!

   Slet
 3. Hvor er de skønne og sikke nogle dejlige farver :-)))

  SvarSlet

Send en kommentar