Gå videre til hovedindholdet

Bænken m fotos...

Ude ved fordøren har vi en bred overdækning langs huset. Den side vender mod øst så når vestenvinden blæser for meget på vores terrasse og når jeg har tid til en kop kaffe i morgensol er det her man kan sidde i fred. Så jeg har sommeren igennem ledt efter en bænk. Det fandt jeg så på ikeas sommerudsalg forleden. Men der måtte en hynde til, for jeg tror ikke mine baller bryder sig om ujævnt pileflet i længere tid ad gangen.. Så i IKEA s rodebutik fandt jeg en nedsat hynde som nu får nyt liv i halveret aflang form... Og da jeg var i gang blev det til et par små puder som man kan have i nakken.. Det hele kan gå i vaskemaskinen, hvilket er godt for indimellem når der altså lidt regn ind til bænken.
Men idag er her fint!  

Kommentarer

  1. Sikke en fin bænk! Der kunne jeg også godt nyde en kop kaffe :-).

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja en stille morgenstund inden familien vågner og så læ og lidt solopgang.. der er da et godt sted for en bænk :-)

      Slet
  2. Hvor er den fin. Hyggeligt med sådan en bænk hvor man lige kan sidde og hygge sig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. eller vente.. på børn der tager sko på, henter trøjer osv...

      Slet
  3. Det var en lækker bænk, og med skønne hynder...
    :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Ketty.. den kan godt holde til to personer af gangen ;-)

      Slet
  4. Ih hvor ser det hyggeligt ud - det var da en god løsning.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  5. Det ser vældig hyggeligt ud! Dejligt med sådan en krog til morgenkaffen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep.. glæder mig også til ro og fred med kaffen..:-) )

      Slet
  6. Det ser bestemt lækkert ud.

    SvarSlet
  7. Sikke en hyggelig krog Ellen K.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)