Barselsgave

Pigernes voksne kusine fik en lille Alberte i midten af juli måned. Hun skulle have en gave og det blev et tæppe i pigefarver og en taske til hvad man nu har behov for at du tage med på tur. Jeg håber alt det bedste for lille Alberte for de bøvler rigtig meget da hun har megaondt i maven. Pt får de vist noget imod for meget mavesyre og de har været en omkring sygehuset nogle gange... Så det er lidt sejt for den lille familie... Albertes storebrors tæppe som jeg lavede i vinteren 2011-2012 har de gemt selv om de pt bor i skurvogn og bygger nyt hus også, og har skilt sig af med en god del af babydrenge sagerne...

Kommentarer

 1. Hvor er det et skønt tæppe - og 'Bimser' iiihhh I Like!
  Håber lille Alberte snart er i bedring og at de får styr på hendes mave, det lille pus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også- tør næsten ikke spørge- for synes ikke det lyder så rart..

   Slet
 2. Stakkels lille nus, det er slet ikke sjovt at starte tilværelsen med sådan en gang mavebøvl. Og hatten af for forældrene, som vælger at bygge nyt hus og bo i skurvogn med spædbarn...
  Men sikke en lækker gave du har lavet, er helt sikker på det falder i god jord. Ligesom Liv er jeg helt vild med, at du har puttet en Bimse i tasken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det flasker sig jo altid sådan at når man endelig får huset solgt så bliver man gravid- eller noget andet som man har prøvet på længe.. men heligvis er forældrene ikke mange dage over 30 så det klarer de nok.. ;-) nej alt det bedste til dem- og ja Bimsen har en anden kusine haft- så den går sørme i arv- og teletubbien har mne piger leget med- så mange gode tanker der..

   Slet
 3. Det er sørmer et fint tæppe du har syet. Det er ikke til at undvære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Tak Lea- nej jeg håber de får glæde af det! :-)

   Slet
 4. Hvor er det bare en fin gave! Sikke da en mundfuld. 4-årig, husbyggeri med medfølgende skurvogn og en ulykkelig baby! Heldigvis holder de allerfleste jo op med at græde når de bliver lidt ældre, men det er godt nok hårdt, så længe det varer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og jeg synes det er synd for dem for man bliver så slidt af at ville det bedste for både stor og lille..

   Slet

Send en kommentar