Home sweet home..


Dejligt at komme hjem til et køleskab med bøtter fyldt med jordbær. Mine forældre har vandet i haven, plukket bær og fodret mandens akvariefisk og tømt postkassen, så her så fint ud da vi ankom igår aftes kl. 21. Freden var dog forbi inden bilen var tømt og jordbærene prøvesmagt, fordi pigerne snuppede løbehjulene og trængte til at brænde krudt af efter et par dage i bilen hjem. Få minutter efter kom Pernille grædende hjem, med blod i hovedet, flækket læbe, asfalteksem og en fortand med manglende flis i det ene hjørne... Der var ikke spor af den lille stump tand.. Som manden sagde: er du klar over hvor hvid den asfalt er vi har herude? Nej, men der er ufattelig mange hvide stumper sten i... 
Pernille fik kolde klude og plastre på sårene, tanden sad heldigvis ikke mærkbart løst og vi håber den holder op med at være øm. Og så må tandlægen se på om der skal plast på det hjørne der er væk på mandag eller ej. Pernille konkluderede efter lidt tid på langs, at det var godt begge fortænker ikke var slået ud, som Sebastian fra klassens storebror har prøvet.   Og så er det man tænker, hvornår skal de i skole så det er ikke er forældrenes skyld at de kommer til skade ;-)

Idag er hun ok, og pigerne har gang i at lave butik på fortovet sammen med en veninde. Jeg har købt en elastik fingerring og en rose... Min egen... For 3 kr ialt... Så de kommer nok hjem m en kr. Hver, for her vrimler ikke med kunder.. Kun bilister...og blæst og vasketøj der hurtigt tørrer i vinden..

Kommentarer

 1. Godt P er i bedring :)
  Og sikke en luksus at komme hjem til. Hvorfor sker det egentligt aldrig hos os? Nå. Glæder mig til at høre mere om ferien med vanilje-toiletpapir. Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Ja godt at P er ok igen, sikke en oplevelse lige når man kommer hjem. Og sikke en luksus, vi har også nogen til at passe gården (og jordbærbedet) men vi har bare modtaget smser om hvor mange jordbær de har kommet i fryseren, tænker ikke der står nogen plukket og klar til os når vi kommer hjem desværre. Det er nu også helt ok, bare mine dyr og planter ikke er døde når vi kommer hjem.

  SvarSlet
 3. Stakkels hende. Godt, der ikke skete mere!
  Lækkert med jordbær! Det er vist også et ualmindeligt godt jordbær-år i år.

  SvarSlet
 4. Fantastisk med jordbær og huspassere, men knap så fantastisk med asfalt-eksem og splinter slået af tænderne...

  SvarSlet
 5. Sikke en luksus at komme hjem til med køleskabet fyldt med jordbær. Du skal være velkommen på min blog hvor jeg har en opskrift på jordbær saft som er rigtig god. Den bliver lavet år efter år herhjemme. Kig under opskrifter. Så synd for din pige. Godt at hun tog det så pænt. God bedring med hende.
  Rigtig god dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Send en kommentar