Flydende københavnerstang

Mælk, vand, avocado og frossen banan og et skvæt ananasfun saftevand... Og en tur i blenderen... 
Det er lækkert, klokken er lidt i elleve, jeg lugter ilde da jeg har været ude at løbe... Jep.  Er nu oppe på 2,3km og har løbet hver 3.morgen siden grundlovsdag hvor jeg startede med 1,5km sammen med nabo Lea... Min ankel knager, men med lidt opvarmning holder den..  Og denne gang skal jeg fortsætte... Idag orkede jeg ikke rigtig, men den kørte distance gjorde det overskueligt.
Og nu har jeg fortjent milkshake... Med mælk! Og kaffe og lydbog... Pt hører jeg gratis DR om Hitlers sekretær... Hvor var hun ung... Parallelt læser jeg Krasnik bl.a. om hans families historie... 
Jeg nyder at have ferie, vi laver ikke meget ud af huset, men har det rart med bare at være hjemme... I morgen er sidste feriedag... Den skal nydes ...


Kommentarer

 1. Ferien går alt for hurtigt... Karen og jeg lavede "ingenting" i to hele uger i sommerhuset. Det var skønt med skønt på.
  Nyd den sidste feriedag, og ikke mindst weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ja det er bare godt ikke at lave noget særligt. Efter vi kom hjem for snart en uge siden har pigerne heller ikke snakket om ret meget aktivitet ud af vores rare hus. Men nu begynder de at synes reklamerne for Fårup sommerland ser spændende ud ... Så vi er enige om at det er godt at kede sig lidt...Og ja weekenden skal nok blive skøn også .. fortsat god sommer!

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Er der ingen alkohol i? Det er der heldigvis i flydende champagnebrus ;o)
  Lyder nu som om i har en skøn ferie. Afslappet og nærværende. Omend det der løbe-noget slår lidt skår i billedet. Hvad er nu det for noget Ellen K?!

  SvarSlet
  Svar
  1. alkohol i københavnerstang- nå ja det kunne da være meget sjovt :-) til en forældrekomsammen ? ;-) og det der løbe noget er jo bare så godt- man bliver glad af det :-)

   Slet

Send en kommentar