Gå videre til hovedindholdet

Tøseben, slangeskind og leopardpletter- og noget om billeder i mit hovede af at give den helt / halvt gas?


 
Disse 3 par leggings så dagens lys i sidste uge... Syet med overlocker, hvor jeg øver mig i at lave elastik kanter uden at sy i eller snitte elastikken.. De er allerede igennem vaskemaskineturnussen og nu på vej retur i tøsernes skabe...
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Og så vil jeg lige tilføje en sætning jeg undrer mig over- hørt ved kaffemaskinen på job i stort fælles kontorhotel.. hvor 4 "mænd" står og fredagskaffesludrer: "Jamen konen skal med, så jeg nøjes med at give den halvt gas"..  og hvad er det så der sker når man giver den helt gas? Jeg spurgte ikke, men smilte skævt og smuttede forbi med min kaffe ;-)Måske jeg bare har glemt hvordan man giver den gas? Som I totalt på rulleskøjter og med manglende hukommelse og sove på wcgulvet? Brække sig udenfor blokken, fordi dem der sover på værelset ikke skal høre man kaster op, tise i potteplanterne og på gadehjørner eller flashe bh'en i glaselevator på hotel, tage ukendte fyre på røven, hive unge jyske håndværkerdrenge med på bøssebar og så'n? Lære praktikanten at drikke tequilla bom bom, og kaste op hele vejen i toget hjem…
  
  

Kommentarer

  1. Mon de mente at aftenen ville blive kedelig fordi konen var med.....?
    Enten gas eller ikke....mellemvejen findes vist ikke...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det tænkte jeg også, men hvad var det så lige hun ikke skulle være med til ?

      Slet
  2. Jeg har også en gang hört nogle mænd snakke i sammenhæng med forberedning til en firmarejse: "skal vi have konerne med, eller skal vi nyde rejsen?"
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis man gransker sin sjæl, kan man jo spørge om det også gælder omvendt?

      Slet
  3. Dejlige leggings...
    Det lyder til, at du har vidst, hvordan man gjorde engang :-) Der er et eller andet ved mandens udsagn, der lyder trist, synes jeg.
    God weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha... Eller også havde jeg venner der vidste det.. Og netop lidt trist , men måske ønsker de heller ikke længere at give den fuld gas..?

      Slet
  4. Hold nu op altså Ellen K. Skal da love for at du ved noget om at give den gas. Der kom simpelthen så mange detaljer på bloggen, som jeg slet ikke har tænkt over. Jeg skal da overveje ... den med potteplanten er god men er også ret vild med at flashe bh'en? Jeg har aldrig hevet en jysk håndværker med på bøssebar, men et par kostskole briter ditto. Tæller det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tæller i høj grad... Blev de forskrækkede, eller var deres humor til det? Og fandt så i aftes til en kombi 50+18 fødselsdag ud af at det der med flashing er noget man gør som 18 årig... Og ikke 36 årig... Okay... Lastmover

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)