selfie... 10 år : En rejse i tid! og strikkecafe d. 6. juni 2015 i Randers...

 
En sjælden selfie blev det til her... det er mere end sjældent at jeg tager den slags- men idag skulle der bruges et foto på jobbet..   og så måtte jeg da lige ligge det her nedenunder af mig for snart 10 år siden ind også ...  der er flere grå hår (indtil flere steder på kroppen!!!)selv om det er kortet af, flere rynker og godt 20 kg i tilgift- udover at manden og jeg nu har været sammen i 10 år og vi har fået to børn, boet 6 forskellige steder og er flyttet efter jobbet og efter familien og meget andet.
 
Til gengæld er mit humør blevet lidt slidt og rejserne og energien formindsket i perioden-  derudover er min stof og garnsamling vokset gevaldigt i perioden hvor jeg er kommet med i webstrik og har fulgt bloglands udvikling også på retorstof og genbrugssiden..  Der kan siges meget om de 10 år- og jeg har faktisk også tænkt over de 10 år der gik forud- fra 1995-2005: De blev fyldt med arbejde og med ture i naturen og til udlandet, hovedsageligt som single med masser af aktiviteter i venners lag, venner som idag ikke fylder meget i min hverdags tid- nogle ses jeg stadig med- og andre har jeg ikke set i 10 år- men glæder mig til at gense i pinsen til en 50 års fødselsdag- hold fast livet går-   :-) og jeg arbejder på at hæve humørbarren så nogle af de ting der gør mig glad kommer højere op på dagsordenen igen :-) så lige pt rumsterer noget med en hærvejsvandring med børn i baghovedet, en strikkekomsammen /Strikinn- kreadag for dem der gider og måske noget mensendieck gymnastik tirsdag formiddag hvor jeg fremover kommer til at holde fri fordi jeg går ned i arbejdstid- bl.a. for at få tid til at køre Pernille til ekstralæsning i en periode...
 
Så sig til hvis I kunne tænke jer at mødes til snak og strik hos mig d. 6.juni fra kl. 10.30 og frem.. ?
 
Adressen er Verdisvej 10, 8920 Randers NV :-)
 
 
 
 

Kommentarer

 1. Nogen gange ville jeg ønske at jeg boede i Randers:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Come on Eva. Er der ikke nogen du alligevel skal besøge den weekend? Det kunne være så hyggeligt! :)

   Slet
  2. Ja Eva- der er vist et par af webstrikkerne fra Sjælland som måske tager bilen denne vej :-) Kunne være hyggeligt!

   Slet
 2. Jeg vil gerne! Skal dog lige cleare datoen med familien. Vender tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt- håber det kan lade sig gøre- er sikker på du vil kunne udveksle et par ord eller to i godt strikke selskab :-)

   Slet
 3. Flotte billeder :-)
  Og hvor ville jeg ønske, at vi ikke var på vej ind i "veteransæsonen", hvor der er et eller andet arrangement med enten en traktor eller en folkevogn stort set hver weekend, for så ville jeg nemlig komme op til dig og strikke til hænderne svedte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty- hold da op- du kan da køre hertil på traktor eller i VW og kombinere begge dele?

   Slet
 4. Det ville jeg så gerne være med til, kørte gerne fra Ringkøbing over til dig, men vi har allerede planlagt at tage i sommerhus med ældste datter og hendes kæreste. Håber I får en hyggelig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Gitte- så ved jeg da at jeg bare skal gentage arrangementet en anden gang :-)

   Slet
 5. vildt at du ligner dig selv så meget efter 10 år, du er jo stadig lige smuk (og jeg mener det) men ja du kunne godt smile lidt mere., og jeg hjælper gerne med at få humøret op. Jeg ved ikke helt endnu med den hærvejs tur, men strikke hygge tror jeg gerne jeg vil med til. jeg tjekker lige datoer og så snakkes vi ved.

  SvarSlet

Send en kommentar