Hjerteblusen: Et gammelt indlæg der ikke blev udgivet...
 
 
Faldt lige over at jeg da vist aldrig lige havde fået vist denne bluse frem(Fotos er 1 år gammelt ca!)... ingen af pigerne har haft den på- og den er str. 5-7 år vil jeg tro... syet af ubrugte viskestykker i lækker hørkvalitet.. hvorfor de ikke vil bruge den kan jeg ikke få at vide..
 
God bededag til jer!

Kommentarer

 1. Den er da fin Ellen, sig at de skal bruge den ellers er der ingen fredags slik... ej ok det går nok alligevel ikke, men hvor er det øv altså. Filippa har også tøj som hun bare ikke vil have på og jeg kan ikke få nogen forklaring, det er så irreterende.

  SvarSlet
 2. Hej Ellen!
  Jeg ville skrive en kommentar til et af dine ældre indlæg, men da det ikke er muligt at vælge Navn/URL, og jeg ikke kan få lov at bruge mit Typepad-ID, så må du lige få det her. Det handler om blusen af viskestykker. :-)

  Nej, hvor sjovt! Sådan nogle har vi også! Men vores barn (det ene kvindelige vi har, ud over to drenge) er så gammel, at hun i hvert fald helt sikkert ikke ville gå i en bluse af dem. De er nu også godt brugte, så det kunne være en anden begrundelse. :-)


  Jette/Thyborøn, som for tiden syr (pw) langt mere end jeg strikker. Det er 100 år siden jeg har kunnet skrive sådan.

  Me, my thoughts are flower strewn
  (sometimes with thistles!)
  http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/

  Og tak for kommentaren Jette- hvor hyggeligt at I har tørret op med hjerter i mange år- forstår dog godt at dine store børn ikke lige hopper i dem som beklædning :-)

  SvarSlet

Send en kommentar