tog lige en test ...

Der er så mange test hist og pist... den her kunne jeg ikke lade ligge :-)

Resultatet var ikke overraskende- men ordene der fulgt med kan jeg godt bruge :-)


Du er realist
Dit sind kan svinge til begge sider: Nogle dage er alt lutter lagkage, og du er optimist om en hals – andre dage er det hele noget gøgemøg, og du er pessimistisk. Men generelt står du meget solidt plantet i midten, hvor du kan se både tingenes gode og dårlige sider; du kan juble og slå dig løs, når der sker gode ting (og også helt uden grund), og samtidig har du klarsynet til at forholde dig kritisk, når der er grund til det. Det er en god balance. Pas dog på, at du ikke tipper over og bliver lige vel pessimistisk – pessimisme kan nemlig være farlig for din sundhed, for undersøgelser viser, at pessimister har højere risiko for stress, depression og en tidlig død. Gør en indsats for at fokusere på det positive i tingene og øv dig i kvæle den negative stemme indeni, når den titter frem – det betaler sig på sigt.
 
 
Tager du alle de test der kommer på din vej- eller hvad ?
 

Kommentarer

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. De er meget sjove de tests. Jeg prøver nogen af dem, og af og til kommer der nogle kloge ord, som jeg kan bruge, eller som bekræfter noget jeg nok havde på fornemmelsen;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, nogle af dem kan man jo nok godt undvære ... Men måtte lige have bekræftet at jeg ikke er pessimist... Måske bare lidt morgensur...:-)

   Slet
 3. Morgensurhed er en menneskeret Ellen K!

  SvarSlet

Send en kommentar